2023-09-24 09:00:01
Φωτογραφία για Αλλαγή πλάνου για τον Σασμό - Κάνει αντεπίθεση αλλά όχι στην Μάγισσα...

 



Ακόμα δεν έκαναν πρεμιέρα οι ελληνικές σειρές και τα επιτελεία των καναλιών βρίσκονται υπ’ ατμόν και έτοιμοι να βάλουν μπουρλότο στον ανταγωνισμό. Ετσι, βλέποντας ο ALPHA ότι ο ΑΝΤ1 δεν έχει σκοπό να μεταθέσει την “Μάγισσα” στην late prime time και ότι το “Ναυάγιο” του MEGA κάνει πρεμιέρα Κυριακή 1/10 στις 21.00, κατά τα πρότυπα της “Γης της Ελιάς” αποφασίζει να ανακατέψει την τράπουλα μια εβδομάδα μετά την επανεκκίνηση της πράιμ τάιμ και εν όψει της μεγάλης πρεμιέρας της έτερης πολυαναμενόμενης σειράς του σταθμού “Το προξενιό της Ιουλίας”, αλλάζει τον Σασμό.



Αλλαγή πλάνου για τον Σασμό

Ετσι, ενώ ο “Σασμός” θα ξεκινήσει κανονικά να προβάλλεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη στις 21.00 αρχής γενομένης από την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, την ερχόμενη εβδομάδα, που μπαίνει στο πρόγραμμα και το “Προξενιό της Ιουλίας” την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 21.40, έρχονται νέες αλλαγές στον προγραμματισμό.



Συγκεκριμένα, τη συγκεκριμένη εβδομάδα, ο “Σασμός” θα παίξει Κυριακή με Τετάρτη πράγμα που σημαίνει ότι η πρεμιέρα του “Ναυαγίου” του MEGA – σημειωτέον ανήκει στην ίδια εταιρεία παραγωγής με “Σασμό” και “Παράδεισο Κυριών” – δεν θα παίξει μόνη της αλλά έχοντας απέναντι όλο το βαρύ πυροβολικό του ALPHA. Κι αυτό γιατί την Κυριακή 1 Οκτωβρίου ο ALPHA έχει αποφασίσει πέρα από τον “Σασμό” που θα παίξει απέναντι στο “Ναυάγιο” ακριβώς, δηλαδή στις 21.00, μπαράζ πρεμιερών αρχίζοντας από τις 20.00 με την “Μουρμούρα” ενώ αμέσως μετά τον “Σασμό” στις 22.40 θα κάνει πρεμιέρα και η πολυαναμενόμενη σειρά ο “Γιατρός” με τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.



Οσο για το “Προξενιό της Ιουλίας”, η σειρά μπορεί να κάνει πρεμιέρα Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 22.40 επωφελούμενη προφανώς από ένα πολύ καλό lead in του “Σασμού”, αλλά σύμφωνα με το πρόγραμμα θα προβάλλεται επίσης κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00. Και μέσα σε όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε τον γ’ κύκλο της “Γης της Ελιάς” που ξεκινάει αύριο Κυριακή και με εξαίρεση την 1 Οκτωβρίου θα παίζει έξι μέρες την εβδομάδα, εκτός Σαββάτου, αλλά και το “Ναυάγιο” που ο προγραμματισμός τον θέλει πέρα από Κυριακή μετά την “Γη της Ελιάς” να παίζει επίσης κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, την ίδια ώρα.

Γράφει η Τίνα Μεσαροπουλου (Youfly)





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ