2023-09-25 14:00:01
Φωτογραφία για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν με αγχώνει η σύγκριση με την Βίκυ Καγιά»
Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast@Star βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγο πριν από την πρεμιέρα του Shopping Star.

Η εκπομπή μόδας κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (25/9) στις 15:50, με την παρουσιάστρια να δηλώνει αγχωμένη για το νέο της επαγγελματικό βήμα.

«Μου έχεις βάλει λίγο από το ένα μέχρι το 10 για το πόσο αγχωμένη είμαι. Αν μου πεις μέχρι το 1000, είμαι στο 1500. Αλλά φαίνομαι πολύ cool, πολύ ζεν.

Επειδή είναι πολλά στο μυαλό μου, είναι πολλά μαζεμένα και μέσα μου αισθάνομαι μια τρικυμία μέχρι τις 15:50 και μετά θα τελειώσει.

Δεν σκέφτηκα ότι τις πρεμιέρες τις βλέπεις με παρέα. Έχω μείνει εκτός από αυτό και είναι μεγάλο λάθος και εγώ έχω βάλει λογιστή πριν από την πρεμιέρα.

Θα το δω όταν τελειώσουν τα τιμολόγια!

Δεν ξέρω αν θα είναι αντικειμενικός ο λογιστής γιατί πληρώνεται.

Δεν θα πάρω κάποιον τηλέφωνο να ρωτήσω πώς τους φάνηκα. Μου αρέσει ό,τι βλέπω, να το βλέπω στο Twitter. Να είστε καλοί ρε παιδιά!


Πλέον μετά από τόσα χρόνια προβολής, είναι επιτυχημένο πρότζεκτ, οι παίκτριες έχουν ωραία ρούχα και θέλω να το πάρουμε ένα βήμα παραπέρα, να δούμε και styling.

Δεν με αγχώνει η σύγκριση. Το να πάει καλά, να συνεχίσει να είναι ωραίο πρότζεκτ, να το αγαπήσει ο κόσμος, μην έρθω εγώ και φέρω την καταστροφή.

Πιο πολύ αγκαλιές με κάνουν όταν με βλέπουν. Στον δρόμο μου ζητάνε συμβουλές για πράγματα που δεν είμαι ειδικός, για σχέσεις, για γάμους.

Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα παρουσιάσω το Shopping Star.

Είναι ένα πρότζεκτ που δεν το ήξερα, υπάρχει σύγκριση με το πρόσωπο που το παρουσίασε και αργότερα η ιδέα ωρίμασε μέσα μου, μετά από πολλή σκέψη.

Είδα το πρόγραμμα, αν μπορώ να το κάνω, σκέφτηκα πόσο μπορεί να με επηρεάσει η σύγκριση και έκατσε και τα έλυσα».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ