2023-09-28 16:30:03
Φωτογραφία για Ενισχύεται η δυναμική παρουσία του ACTION 24 με νέες ενημερωτικές εκπομπές



Πρεμιέρα στις 2 Οκτωβρίου για τις νέες ενημερωτικές εκπομπές του ACTION 24

To «ACTION LIFE» με την δημοσιογράφο Εύη Φραγκάκη μας ξεναγεί στον κόσμο του «ευ ζην». Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή μετά το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ACTION 24. Στo «ACTION LIFE» παρουσιάζονται θέματα για την υγεία, την γυναίκα, τα παιδιά και την οικογένεια. Μόνο ειδήσεις και πληροφορίες που αφορούν στην καλή υγεία και υγιεινή ζωή.

Ο Νίκος Υποφάντης με εμπειρία στο χώρο της δημοσιογραφίας και της τηλεόρασης παίρνει την σκυτάλη κάθε Τρίτη και Πέμπτη από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ACTION 24 και παρουσιάζει την εκπομπή «ACTION BUSINESS». Μας «συστήνει» πρωτοποριακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, παρουσιάζει επιχειρηματικές πρωτοβουλίες και συνομιλεί με ανθρώπους που ξεχωρίζουν στον οικονομικό τομέα.

Ένα νέο βραδινό ραντεβού δίνουν από Τρίτη έως Παρασκευή στις 20:00 το βράδυ ο Σεραφείμ Κοτρώτσος και η Ανδριάννα Ζαρακέλη στο ACTION 24

. «Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ» είναι η νέα εκπομπή του ACTION 24 που ασχολείται με τα βασικά θέματα της επικαιρότητας και παρουσιάζει όχι μόνο τα ίδια τα γεγονότα αλλά και την προοπτική που αυτά έχουν. Καλεσμένοι είναι πρωταγωνιστές από την πολιτική και την οικονομία οι οποίοι σχολιάζουν τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η Αθηναΐς Νέγκα ανανεώνει το ραντεβού της με τους τηλεθεατές κάθε Τρίτη έως Παρασκευή στις 00:00 τα μεσάνυχτα. «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ» είναι η αγαπημένη βραδινή μας συνήθεια που φιλοξενεί πρόσωπα που προκαλούν δίνοντας συνεντεύξεις που δεν είναι...συνεντεύξεις.

Μην χάσετε τις νέες πρεμιέρες των εκπομπών του ACTION 24

ACTION 24 με την αλήθεια σε πρώτο πλάνο!





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στη NOVA το Attica TV
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στη NOVA το Attica TV
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ