2023-09-30 13:30:03
Φωτογραφία για H τηλεοτπική «βόμβα» του Κοκλώνη για τον Μικρούτσικο  - Τι αποκάλυψε ;
Η μεγάλη στιγμή για την πολυαναμενόμενη επιστροφή του Fame Story έφτασε και ο Νίκος Κοκλώνης μίλησε για όλα στον «αέρα» της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο ίδιος μίλησε για το νέο αυτό εγχείρημα το οποίο θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Star και αναφέρθηκε στο άγχος που έχει. Ο παρουσιαστής μοιράστηκε τον λόγο που ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα συμμετέχει στο project ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά το project – ταμάμ που προορίζεται για τον Αντρέα Μικρούτσικο.

«Έχω πάρα πολύ άγχος, δεν ξέρω γιατί με έπιασε όλο μαζεμένο, αλλά μου έχει λείψει όλο αυτό το πάρτι με τον κόσμο. Από τη μία ανυπομονώ και από την άλλη τρέμουν τα πόδια μου. Είναι μια νέα διαδικασία, έχω να συστήσω 18 σπουδαστές, να εξηγήσω την ιστορία κάθε παίκτη, ανυπομονώ να ακούσω τις φωνές τους, γιατί όπως έχω δει είναι ωραίες φωνές. Έχουμε νέο πλατό, νέους κριτές και καινούρια παρέα», τόνισε ο Νίκος Κοκλώνης.


Αυτό είναι το project – ταμάμ για τον Μικρούτσικο

«Με τον Ανδρέα δεν είχαμε κάνει απλά επαφές. Είχε γράψει την αντίστοιχη Βίβλο για να λασνάρουμε το Fame Story στην Ελλάδα. Μας ζόρισαν όμως τα διαφορετικά κανάλια. Εκείνος βρίσκεται στον Alpha στην Κατερίνα Καινούργιου κάθε μέρα, οπότε δεν θα μπορούσε να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Star. Αλλιώς θα με βλέπατε κι εμένα να παρουσιάζω και το Fame και το J2us. Δεν γινόταν να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο», εξήγησε.

«Θα κάνουμε πράγματα στο δεύτερο μισό της χρονιάς. Του ετοιμάζουμε ένα project να παρουσιάσει. Συζητάμε κάτι πολύ ωραίο ακριβώς πάνω του. Το έχει κάνει με άλλον τρόπο στο παρελθόν, νομίζω ότι είναι ταμάμ να την κάνει ο ίδιος», αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ