2023-09-30 14:00:05
Φωτογραφία για Μαρία Μπακοδήμου: Έβαλε τέλος στα σενάρια περί τσακωμών – «Αφήνουν κλίμα ότι τρωγόμαστε»
Δημοσιεύματα και ποσταρίσματα που κυκλοφόρησαν τις προηγούμενες ημέρες ήθελαν τη Μαρία Μπακοδημου και τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Γεια σου», να είναι στα μαχαίρια!

Το πρωί του Σαββάτου, η ίδια η παρουσιάστρια, θέλησε να βάλει τέλος σε αυτές τις φήμες, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση. Μάλιστα, θέλησε να κλείσει το θέμα, κάνοντας το σήμερα του Κασσελάκη για αγάπη.

«Επειδή υπάρχουν διάφορα δημοσιεύματα και ποσταρίσματα κυρίως, που δεν έχω καταλάβει τι εξυπηρετούν. Αφήνουν ένα κλίμα για εμάς ότι τρωγόμαστε. Θέλω να πω ότι εμείς όπου κι αν είμαστε και με όποια ομάδα κι αν είμαστε, ευλογούμε τον χώρο, τον αγαπάμε και τους ανθρώπους που συνεργαζόμαστε.

Η συγκεκριμένη ομάδα, που έχει περάσει πολλά από πέρυσι κι έχουμε αγωνιστεί πάρα πολύ είναι πολύ σκληρό το περιβάλλον, εγώ νιώθω ότι είμαστε πολύ αγαπημένοι. Εγώ σας αγαπώ μέσα από την καρδιά μου. Με ειλικρίνεια δεν κάνουμε ότι αγαπιόμαστε. Δεν τα λέμε εμείς από πίσω αλλά από μπροστά. Κάνω το σήμα του Κασσελάκη για αγάπη και ξεκινάμε» είπε η Μαρία Μπακοδήμου απαντώντας στα δημοσιεύματα.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ