2023-09-30 16:04:41
Φωτογραφία για Κώστας Τσουρός: «Υπάρχουν άνθρωποι που τους παίρνουν από το χεράκι και τους χρίζουν σε μια νύχτα κεντρικούς παρουσιαστές»



Ο Κώστας Τσουρός πήρε θέση για τις δηλώσεις της Τζωρτζέλα Κόσιαβα περί παρουσιαστών και πανελίστων και όσα απάντησε η Ελεωνόρα Μελέτη στην εκπομπή της, ξεκαθαρίζοντας ότι από μεριάς του πιστεύει ότι δεν έχει υπονομεύσει κανέναν για να φτάσει εδώ που έχει φτάσει μέχρι σήμερα.





«Ένας άνθρωπος που δεν νιώθει την ασφάλεια και δεν νιώθει επαρκής σε αυτό που κάνει, προφανώς ένας άνθρωπος που βρίσκεται δίπλα, μπορεί να τον κάνει να αισθανθεί κάπως. Αλλά αυτό είναι θέμα του παρουσιαστή, δεν είναι αυτού που βρίσκεται δίπλα», δήλωσε αρχικά στη εκπομπή του, «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και συνέχισε:



«Έχουμε δει και παραδείγματα ανθρώπων που ήταν όντως σε πάνελ και στη συνέχεια έγιναν παρουσιαστές, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Νίκος Μουτσινάς, πιο πρόσφατο παράδειγμα εμένα. Εγώ δεν ένιωσα ποτέ πως υπονόμευσα κάποιον, όπως ενδεχομένως είπε η Ελεονώρα εμένα για την ατζέντα, δεν εννοούσε εμένα φαντάζομαι, εννοείται

. Εγώ προσπάθησα να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορούσα και να προχωρήσουμε. Επίσης να πούμε στους τηλεθεατές ότι υπάρχουν άνθρωποι που τους παίρνουν από το χεράκι και χρίζουν σε μια νύχτα κεντρικούς παρουσιαστές και υπάρχει και η κατηγορία των ανθρώπων που κάνουν την πορεία τους μέσα στη δουλειά και φτάνει η στιγμή να αναλάβουν αυτή τη θέση. Ποιο είναι καλύτερο; Το ένα ή το άλλο;».



«Διαφωνώ με το ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν ατζέντα. Εκτός κι αν υπονομεύει τον παρουσιαστή εμφανώς. Αυτή είναι άλλη κατηγορία. Δεν μου αρέσει να μιλάμε για κακά παιδιά και να αφήνουμε υπονοούμενα χωρίς να λέμε ονόματα, ας το αφήσουμε το θέμα», κατέληξε ο Κώστας Τσουρός.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ