2023-10-20 16:30:04
Φωτογραφία για Νέα φιλοζωική εκπομπή  με τη. Μαρία Κωνσταντάκη - Που θα παίζει και πότε θα κάνει πρεμιέρα;



Η νέα φιλοζωική εκπομπή «ΜΟΥΣΟΥΔΕΣ» με την γνωστή ηθοποιό Μαρία Κωνσταντάκη έρχεται από αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 20:00, μόνο μέσα από την συχνότητα του ACTION 24.



Αξιοθαύμαστα, χαριτωμένα, τρυφερά ή άτακτα, το μόνο σίγουρο είναι πως τα ζώα είναι σύντροφοι ζωής. Και εμείς; Πώς μπορούμε με τη σειρά μας να κάνουμε τη ζωή τους καλύτερη σε αυτόν τον πλανήτη; Το ACTION 24 πρωτοπορεί και μας καθοδηγεί σε ένα φιλοζωικό ταξίδι με οδηγό την Μαρία Κωνσταντάκη.



Σε κάθε επεισόδιο της εκπομπής «ΜΟΥΣΟΥΔΕΣ» που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο βράδυ στις 20:00, η Μαρία Κωνσταντάκη συναντάει μοναδικά πλάσματα, μιλάει με ειδικούς και μαζί της ανακαλύπτουμε άγνωστες πληροφορίες για τις ικανότητες των κατοικίδιών μας και των άγριων ζώων. Μέσα από συνεντεύξεις φιλόζωων, κτηνιάτρων, εκπαιδευτών, ζωοθεραπευτών, διασωστών, υπεύθυνων καταφυγίων και φιλοζωικών οργανώσεων, ενημερωνόμαστε για τις ευθύνες μας και εστιάζουμε στο πώς οι φίλοι μας θα ζήσουν καλύτερα. Ευαισθητοποιούμαστε γύρω από το θέμα των αδέσποτων ζώων και εκπαιδευόμαστε στην αντιμετώπιση απρόοπτων καταστάσεων.



Οι «ΜΟΥΣΟΥΔΕΣ» φιλοξενούν γνωστά πρόσωπα με τα κατοικίδιά τους. Ηθοποιοί, τραγουδιστές, αθλητές, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, στέλνουν ένα καθαρό μήνυμα φιλοζωίας και ανθρωπιάς. Γαϊδουράκια, γάτες, σκύλοι, κουνέλια, παπαγάλοι, ελάφια και αλεπούδες θα μας πουν τις δικές τους ιστορίες. Θα μας συγκινήσουν, θα μοιράσουν χαμόγελα και φως και θα μας δώσουν λίγη από τη δύναμή τους ώστε να τους μοιάσουμε και να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.



 



Πρεμιέρα αύριο Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 20:00 μέσα από την συχνότητα του ACTION 24.  



 



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ