2023-10-31 16:00:03
Φωτογραφία για Αυτό που εμφάνισε ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ποδόσφαιρο



Το να παίξεις σε ένα ντέρμπι και να χάσεις, είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Το να έχεις κακή εικόνα, επίσης είναι ένα ενδεχόμενο. Αυτό που εμφάνισε ο ΠΑΟΚ στη Φιλαδέλφεια όμως δεν ήταν ποδόσφαιρο, ήταν κάτι το πρωτοφανές, ήταν η χειρότερη εμφάνιση στα τελευταία παρουσίας της ομάδας.

 Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα γράφαμε για την απόδοση των παικτών. Τώρα, μετά από αυτή την σοκαριστική εμφάνιση όλων, τι να γράψεις; Ο ΠΑΟΚ έδειξε πολύ μικρός απέναντι στην ΑΕΚ που του έχει πάρει τον αέρα. Ένα ματς ομάδων που έδειξαν να έχουν διαφορά επιπέδου και κατηγορίας. Κι αυτό δεν τιμάει τον προπονητή του ΠΑΟΚ αλλά και τους παίκτες του. Η βασική ευθύνη σε μια ομάδα που δεν λειτουργεί τίποτα (σε μια βραδιά) ανήκει στον προπονητή και αυτό το χθεσινό αποτελεί πραγματικά στίγμα. Μηδέν φάσεις! Ανύπαρκτη δημιουργία
. Τίποτα σε επίπεδο εγωισμού. Ουδείς διασωθείς από όλους που έπαιξαν. Καμία κερδισμένη μονομαχία. Ανύπαρκτες αντιδράσεις στον τρόπο που η ΑΕΚ θέλει να παίζει, κλέβοντας μπάλες και παίζοντας γρήγορα μπροστά. Δεν υπάρχει το παραμικρό θετικό σε μια εμφάνιση ντροπής που αποτελεί στίγμα για τη χρονιά. Τα καλά λέγονται και θα λέγονται, αλλά αυτή η χθεσινή ντροπή πρέπει να καταγραφεί και να συζητηθεί πάρα πολύ. Ήταν ένα σοκ σε καλή περίοδο της ομάδας από πλευράς αποτελεσμάτων, κάτι εντελώς μη αναμενόμενο. Κι αυτό είναι το πιο παράξενο, το πιο ανησυχητικό. 

Πηγή: paok24.gr

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ