2023-11-18 10:22:08
Φωτογραφία για Αποχώρηση-έκπληξη, ανατροπές και συγκινήσεις στο 8ο Fame Story Live στο Star,

 





Αποχώρηση-έκπληξη, ανατροπές και συγκινήσεις στο 8ο Fame Story Live με τον Νίκο Κοκλώνη



Πρώτο trend στο twitter για ένα ακόμα Live με περισσότερα από 11.000 tweets.



 



Θεαματικό, εκρηκτικό και με την αγωνία να κορυφώνεται, το 8ο Fame Story Live με τον μοναδικό Νίκο Κοκλώνη στο Star κέρδισε το ενδιαφέρον του κοινού και βρέθηκε για ένα ακόμα βράδυ Παρασκευής στην πρώτη θέση των trend του Twitter με περισσότερα από 11.000 tweets!



 Οι σπουδαστές της πιο διάσημης μουσικής, τηλεοπτικής Ακαδημίας παρουσίασαν απαιτητικά acts και δυνατές ερμηνείες, διεκδικώντας τη θετική ψήφο της κριτικής επιτροπής και του τηλεοπτικού κοινού, αλλά και μια θέση στην καρδιά τους.



Καλεσμένος του Νίκου Κοκλώνη ήταν ο τράπερ FY που έβαλε «φωτιά» στην εντυπωσιακή σκηνή του Fame Story Live, ξεσηκώνοντας το κοινό με την ενέργειά του και τις ρίμες του.



 Ο Νίκος Κοκλώνης και σε αυτό το Live είχε ετοιμάσει μια σειρά από εκπλήξεις για τους σπουδαστές και το κοινό. Για τη Μέγκαν, που είχε τα γενέθλιά της, η συγκίνηση ήταν μεγάλη όταν εμφανίστηκαν τα αδέλφια της και ανέβηκαν στη σκηνή κρατώντας μία τούρτα για να της ευχηθούν «χρόνια πολλά».



Η Megan, η Άννα και η Μαίρη,ήταν οι υποψήφιες προς αποχώρηση και στην αρχή της βραδιάς εξαιρέθηκε η Αννα που κέρδισε την ψήφο του κοινού. Στη συνέχεια,όπως ανακοίνωσε η διευθύντρια της Ακαδημίας, Ηρώ, το Συμβούλιο των Καθηγητών επέλεξε και αυτή την εβδομάδα την Andrew, η οποία όμως κέρδισε την ασυλία του κοινού στην ψηφοφορία που γίνεται κατά τη διάρκεια του Live.



Μετά την αρχική αποκάλυψη ότι από την επόμενη εβδομάδα, στο 9ο live δηλαδή, οι αποχωρήσεις θα είναι δύο και όχι μία, ο παρουσιαστής έφερε ακόμα ένα νέο το οποίο ανακοίνωσε στους κριτές. Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε, αυτήν την εβδομάδα, τα τραγούδια θα επιλεχθούν από τους καθηγητές της μουσικής ακαδημίας, ενώ στο 10o live θα ακούσουμε τα τραγούδια που θα έχουν επιλέξει οι κριτές για τους σπουδαστές.



Η αγαπημένη παρέα των κριτών, ο Αντώνης Ρέμος, η Ελένη Φουρέιρα, ο Γιώργος Αρσενάκος και ο Light παρακολούθησαν τις εμφανίσεις των παιδιών και έκριναν τις επιδόσεις τους,εκφράζοντας τις διαφωνίες τους αλλά και τον θαυμασμό τους για κάποιους από τους σπουδαστές.



Το ταξίδι του Fame Story ολοκληρώθηκε για τη Μαίρη. Αμέσως μετά το Live, το κοινό είχε για πρώτη φορά τη δυνατότητα να δει όλα όσα ακολούθησαν μέσα από το καθημερινό Live Streaming στο YouTube του Fame Story Greece.





Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ