2023-11-23 15:15:04
Φωτογραφία για Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα έρθει στην εκπομπή  για να...»
Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα από το πλατό της βραδινής εκπομπής στο Star.

«Είναι μια εκπομπή που θέλει πολλή δουλειά, πολύ στρώσιμο αλλά όταν χτίζεις ένα προϊόν το κάνεις από το πρώτο μέχρι το τελευταίο οπότε καλό είναι οι άνθρωποι που κρίνουν εκπομπές να περιμένουν να φτάσει εκεί που πρέπει και να κρίνουν.

Είναι ένα μεγάλο όνειρο αυτή η εκπομπή, ελπίζω να αγκαλιαστεί από το τηλεοπτικό κοινό.

Είναι μια πολύ ζόρικη χρονιά. Οι τηλεθεατές δεν μας κρίνουν από τα νούμερα γιατί είναι άγνωστο κείμενο. Βεβαίως με αγχώνουν τα νούμερα γιατί θέλω να επιστρέψω στον σταθμό το καλό που μου έκανε. Έτσι είναι αυτές οι σχέσεις.

Έχοντας υπηρετήσει την τηλεόραση από το 1992 θεωρώ ότι έχω πέσει και σε φουρτούνες και σε στραπάτσα και σε μπουνάτσες και σε όμορφες στιγμές. Όταν έχεις την εμπειρία της φουρτούνας μπορείς να γίνεις ένα καλύτερος καπετάνιος.


Τις δικές μου εκπομπές τις έχω κρίνει πολλές φορές και είμαι καλός κριτής του εαυτού μου, με μαλώνω αρκετά συχνά.

Είναι πολύ νωρίς να αλλάξεις κάτι στην τηλεόραση. Σίγουρα φαίνεται ότι υπάρχουν τηλεοπτικά προϊόντα που δεν έχουν προχωρήσει καλά και άλλα που έχουν προχωρήσει καλά. Ως άνθρωπος πίσω από τις κάμερες ξέρω ότι εκπομπές ξεκίνησαν με 1% και έφτασαν να διεκδικούν τη δεύτερη θέση.

Τίποτα δεν κρίνεται στους 3 πρώτους μήνες και όλα κρίνονται στο τέλος της σεζόν.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πάρα πολύ, πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα να με στηρίξουν όταν ξεκίνησα την πορεία μου μπροστά στο γυαλί. Την πρώτη μου χρονιά με έβγαλε 2 φορές. Τον ευχαριστώ πάρα πολύ. Τώρα που μπήκα στο βραδινό ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που είπα τι σχεδίαζα και μου έχει πει κι εκείνος τις ενστάσεις του. Ο Γρηγόρης έχει προσφερθεί στο κάλεσμά μου να είναι εδώ στην εκπομπή και να μιλήσουμε για δικά του ζητήματα και να ανοίξουμε τον δίαυλο για δύο πολύ σημαντικά ζητήματα. Έφτασε στα άκρα μέσα από τα προβλήματα υγείας που είχε.

Με ενοχλεί πάρα πολύ η αυτοαναφορικότητα γιατί όταν μιλάω για τον εαυτό μου νομίζω ότι προσβάλλω το τηλεοπτικό κοινό» είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ