2023-11-24 19:42:09
Φωτογραφία για Η Μπέττυ Μαγγίρα απαντά ξεκάθαρα για το YFSF

Την Μπέττυ Μαγγίρα συνάντησαν οι δημοσιογράφοι και οι κάμερες λίγο πριν βρεθεί για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο στο πλατό της εκπομπής «I love Σου Κου» στον ΑΝΤ1. Μεταξύ άλλων, δε, η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε για το πλήθος των τηλεοπτικών κοντρών αλλά και την πολυαναμενόμενη επιστροφή του YFSF.

Πιο συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα σημείωσε με χιούμορ πως «η καλύτερη μας είναι οι τηλεοπτικές κόντρες! Μας δίνουν ψωμάκι για τα τρέιλερ μας, τις ενάρξεις μας… Τρελαινόμαστε για τέτοια! Άμα σταματήσουν, τι θα κάνουμε; Δεν ξέρω. Εμείς πάντως δεν είμαστε κοντραδόροι».

«Τι θα γίνει με το YFSF;» αναρωτήθηκαν οι δημοσιογράφοι με την Μπέττυ Μαγγίρα να απαντά ως εξής. «Πες μου εσύ! Μήπως ξέρεις εσύ πιο πολλά από μένα; Πες μου. Δεν έχουμε ξεκινήσει κάποια προετοιμασία και δεν ξέρω, παιδιά, πραγματικά».

«Έχει γραφτεί και ακουστεί ότι ουσιαστικά οι συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 αφορούσαν δυο πρότζεκτ, το ΣουΚου συν ένα ακόμα

. Ισχύει;» ρώτησαν, εκ νέου, η δημοσιογράφοι με την παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του ΑΝΤ1 να δίνει την ακόλουθη απάντηση. «Αυτό δεν πρόκειται να το επιβεβαιώσω ή να το διαψεύσω. Παρόλα αυτά, όμως, αν γίνονται διεργασίες (σ.σ. για το YFSF), δεν ρωτάω τι και πως και πότε. Αν είναι να έρθει, θα έρθει. Είναι ένα φορμάτ που το αγαπώ, το έχω ζήσει στο πετσί μου δυο φορές και πιστεύω ότι είναι στα μέτρα μου».

«Με το «δεν θα μασήσω ποτέ ξανά» εννοώ πως ίσως παλαιότερα να μασούσα σε μια αλλαγή μεγάλη. Τις αλλαγές στη ζωή μου και τα διάφορα τόσο διαφορετικά πρότζεκτ που έκανα τηλεοπτικά, τα έβλεπα ως φαν» πρόσθεσε, επίσης, η Μπέττυ Μαγγίρα στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις. «Όταν όμως ξεκινάς κάτι, όπως είχα κάνει στο OPEN για δυο χρόνια το πρωινό και με έναν τρόπο εδραιώνεις μια κατάσταση σε ένα κανάλι, εννοώ πως δεν θα μασήσω να κάνω ένα νέο ξεκίνημα και να το πιάσω από την αρχή γιατί ήταν από την αρχή πηγαίνοντας στον ΑΝΤ1».



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ