2024-01-08 10:32:47
Φωτογραφία για 25+ Κίτρινες κουζίνες
Το χρώμα είναι, γενικά, είναι από τα πιο βασικά στοιχεία στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων και αυτό που μπορεί να δημιουργήσει μια εντελώς διαφορετική αισθητική σε κάθε χώρο, ανεξάρτητα από την χρήση ή το γενικό του στυλ. 

Έτσι και ο χώρος μιας κουζίνας με την χρήση φωτεινών αποχρώσεων  αποκτά εντελώς διαφορετική όψη. 

Όλοι οι τόνοι του κίτρινου, που ταιριάζουν πολύ με το λευκό το μαύρο αλλά και τις αποχρώσεις φυσικού ξύλου, είναι από τις καταλληλότερες αποχρώσεις για μια περισσότερο ή λιγότερο έντονη χρωματικά κουζίνα, ανάλογα με την απόχρωση που θα χρησιμοποιηθεί. 



Απόχρωση που "γράφει" το ίδιο πετυχημένα στον χώρο τόσο σε κλασικές, ρουστίκ και vintage ύφους κουζίνες συνδυασμένη με στοιχεία από ξύλο και με μονόχρωμα ή πολύχρωμα πλακάκια διαφόρων αποχρώσεων όσο και σε χώρους πιο μοντέρνου σχεδιασμού αφού το κίτρινο συνδυάζεται το ίδιο πετυχημένα με inox και μεταλλικά στοιχεία, μαύρους ή λευκούς πάγκους και δάπεδα. 


Ακόμη και αν αυτό που προτιμάτε είναι κίτρινες λεπτομέρειες ανά σημεία και όχι μια στο σύνολό της κίτρινη κουζίνα, με χρώματα κιμωλίας μπορούν πολύ εύκολα να βαφτούν κάποια μόνο από τα πορτάκια των ντουλαπιών σε κίτρινη απόχρωση ώστε, ειδικά σε κουζίνες που κυριαρχεί το χρώμα του ξύλου, ο χώρος να γίνει περισσότερος ευχάριστος και φωτεινός. 





ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:


soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ