2024-01-27 08:17:55
Φωτογραφία για Οι ελάχιστες απαιτήσεις μνήμης Ram για τα Windows της επόμενης γενιάς



 Όσο πλησιάζουμε στη φημολογούμενη κυκλοφορία των Windows επόμενης γενιάς, τόσο περισσότερες πληροφορίες αρχίζουν να διαρρέουν. Γνωστά έχουν γίνει ήδη κάποια από τα χαρακτηριστικά που θα φέρει το λειτουργικό σύστημα και τώρα ήρθε η ώρα να μάθουμε και ορισμένες από τις προδιαγραφές.

Η Trendforce, γνωστή εταιρεία ερευνών και ανάλυσης της αγοράς, αναφέρει ότι η Microsoft θα αυξήσει τις ελάχιστες απαιτήσεις των AI Windows PCs στα 16GB. Παράλληλα, η ιστοσελίδα Tom’s Hardware επισημαίνει ότι εκτός από τα 16GB Ram, τα AI PCs θα χρειαστούν τουλάχιστον 40TOPS (μονάδα μέτρησης της υπολογιστικής ισχύς) για να διασφαλιστούν οι γρήγορες επιδόσεις.

Τα Windows 11 δεν μπορούν να εγκατασταθούν σε συστήματα με λιγότερα από 4GB Ram

Θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν γνωρίζουμε ακόμα αν η εταιρεία θα μπλοκάρει συσκευές με 8GB RAM ή λιγότερη. Αυτή τη στιγμή τα Windows 11 δεν μπορούν να εγκατασταθούν σε συστήματα με λιγότερα από 4GB Ram.

O «συγκυβερνήτης» Copilot

H Microsoft σε προηγούμενη ενημέρωση της έφερε ένα μπαράζ εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης ενσωματώνοντας τον έξυπνο «συγκυβερνήτη» Copilot και αναβαθμίζοντας την εφαρμογή Paint με ΑΙ. O «συγκυβερνήτης» AI αντικαθιστά τον ψηφιακό βοηθό Cortana, ο οποίος ουδέποτε γνώρισε μεγάλη απήχηση και καταργήθηκε ως εφαρμογή τον περασμένο μήνα.

Το Copilot εμφανίζεται ως πλευρική μπάρα και επιτρέπει στον χρήστη να αλλάζει ρυθμίσεις στο PC, να ανοίγει εφαρμογές και να χειρίζεται εφαρμογές, να γράφει κείμενα και να απαντά σε ερωτήσεις.



Freegr network blog- News about pc, technology.
freegr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ