2024-03-07 18:01:40
Φωτογραφία για Και στην Cosmote TV το Netflix!
Η Deutsche Telekom  ανακοίνωσε σήμερα συνεργασία με το Netflix για όλες τις χώρες της Ευρώπης. 

Η παροχή των υπηρεσιών του Netflix θα γίνεται όπου υπάρχει θυγατρική εταιρεία του γερμανικού ομίλου ξεκινώντας  από την Κροατία και την Ουγγαρία δίνοντας τη δυνατότητα πρόσβασης στην streaming υπηρεσία. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινωθεί η συνεργασία μέσα της Cosmote TV!

Oι πελάτες της «σε πολλές χώρες θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Netflix ως μέρος μιας απρόσκοπτης εμπειρίας ψυχαγωγίας. Αυτή η συνεργασία θα δώσει στους πελάτες περισσότερες επιλογές σχετικά με το πώς να απολαύσουν τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές, φέρνοντας ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και αξία στη συνολική εμπειρία στο σπίτι τους».

Ξεκινώντας με τη Hrvatski Telekom στην Κροατία και τη Magyar Telekom στην Ουγγαρία, οι θυγατρικές της Deutsche Telekom σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες θα προσφέρουν νέους τρόπους ενσωμάτωσης του Netflix, δίνοντας στους πελάτες περισσότερες επιλογές για το πώς να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο.


Κατά τη διάρκεια του 2024, όλες οι εθνικές εταιρείες του Ομίλου Deutsche Telekom στην Ευρώπη με συνδρομητική τηλεόραση θα παρουσιάσουν τα οφέλη αυτής της νέας συνεργασίας στους πελάτες τους.

Η Dominique Leroy, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για την Ευρώπη της Deutsche Telekom AG, ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με το Netflix για να προσφέρουμε μια ακόμη αξία για τους πελάτες μας στην Ευρώπη. Αυτή η συνεργασία δείχνει ότι ακούμε αυτό που θέλουν οι πελάτες μας: εύκολη, ευχάριστη και ικανοποιητική ψυχαγωγία, που ταιριάζει απόλυτα με την premium οικιακή εμπειρία που παρέχουμε».

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ