2012-07-09 04:23:17
Φωτογραφία για Γερανός έγινε πολυτελές δωμάτιο για δύο!
Για όσους επιθυμούν μια πολυτελή διαμονή πέρα από τα συνηθισμένα, σε ένα δωμάτιο αποκλειστικά για δύο, που μπορεί να... περιστρέφεται 360 μοίρες, προσφέροντας εντυπωσιακή θέα στον ορίζοντα, η πρόταση των ταξιδιωτικών γραφείων έχει ένα όνομα: Dockside Crane Hotel, στο Άμστερνταμ.

Μόνο μία ώρα με το αυτοκίνητο από το Άμστερνταμ, απευθείας στην αποβάθρα Dokkade, στο σταθμό Harlingen, ένας γερανός ήταν ο αποδέκτης των ευφυών σχεδίων μηχανικών και αρχιτεκτόνων που θέλησαν να κάνουν πράξη ένα παιδικό τους όνειρο.

Έτσι μετέτρεψαν το μηχανοστάσιο του εγκαταλειμμένου γερανού σε πολυτελές κατάλυμα, το οποίο δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα οποιοδήποτε boutique hotel. Δίνοντας έμφαση στην industrial αισθητική αλλά και στην εξοικονόμηση χώρου προσφέρουν άνετη διαμονή στους επισκέπτες όλες τις εποχές του χρόνου.

Η πραγματική διασκέδαση, βέβαια, βρίσκεται στην καμπίνα του οδηγού, από όπου οι επισκέπτες μπορούν να περιστρέψουν το γερανό 360 μοίρες, απολαμβάνοντας μια ενδιαφέρουσα και απρόσκοπτη θέα στο λιμάνι.

«Οι περισσότεροι πελάτες μας αγαπούν την ιδιωτικότητα και παράλληλα επιθυμούν να ζήσουν για λίγο το όνειρο! Όσο γι’ αυτούς που φοβούνται τα ύψη, μάλλον πρέπει να επιλέξουν ένα από τα συμβατικά ξενοδοχεία…», λέει ο ιδιοκτήτης!
perierga.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ