2012-07-15 17:30:31
Φωτογραφία για Αυτό κι αν είναι κίνητρο κούπας!
Είναι μια μεγάλη στιγμή για την εθνική νέων, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτός ο τελικός. Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για την ρεβάνς του αγώνα του 2007, όταν επικράτησαν οι Ισπανοί.

Είναι και ότι οι πιτσιρικάδες της εθνικής μας έχουν μια ακόμα τεράστια πρόκληση μπροστά τους! Και ποια είναι αυτή η πρόκληση; Ότι μια ενδεχόμενη νίκη επί της Ισπανίας είναι δεδομένο πως θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τις μετοχές των Ελλήνων διεθνών.

Είναι κοινά αποδεκτό ότι η Ισπανία βγάζει τα περισσότερα ταλέντα. Το ποδόσφαιρό της ανθεί σε όλες τις ηλικίες. Δεν είναι εύκολο, λοιπόν, για κάποιον να την κερδίσει. Πόσο μάλλον σε έναν τελικό.

Δεν είναι, λοιπόν, μόνο ότι οι διεθνείς μας θέλουν να πάρουν την ρεβάνς για εκείνον τον τελικό πριν από μια πενταετία, αλλά και ότι θα μπούνε στο μάτι δεκάδων σκάουτερ απ’ όλη την Ευρώπη αν καταφέρουν να ρίξουν στο καναβάτσο τους Ισπανούς.

Ήδη, άλλωστε, δεν είναι και λίγοι οι «μικροί» που φλερτάρουν με μια σημαντική καριέρα στο εξωτερικό. Φανταστείτε τι έχει να γίνει με μια επικράτηση στον τελικό!

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ