2012-07-22 12:18:07
Φωτογραφία για Κρατάει πολλά χρόνια της Ελένης η... κολόνια!
Πολλά έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για την Ελένη Μενεγάκη, ένα πράγμα όμως δεν αμφισβήτησε ποτέ κανείς:...Το γεγονός ότι είναι μία πανέξυπνη γυναίκα. Ο κόσμος την κρατά επί 17 συναπτά έτη πρώτη στις τηλεοπτικές μετρήσεις, πρώτη στην καρδιά του.

Όταν γεννήθηκε φαίνεται πως οι μοίρες είχαν μεγάλα κέφια και της χάρισαν όλα τα δώρα της ζωής. Αγάπη, ομορφιά, εξυπνάδα, χρήματα... Η ζωή της θα μπορούσε να γίνει βιβλίο γραμμένο με χρυσά γράμματα, μόνο που δεν υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος για να αποτυπώσει τις στιγμές της σε χαρτί.Γιατί η Ελένη έχει πολλούς γνωστούς αλλά ελάχιστους πραγματικούς φίλους, που να εμπιστεύεται απόλυτα.

Σήμερα ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του επί 3 χρόνια αγαπημένου τηςΜατέο Παντζόπουλου. Είναι ο άνδρας που την έκανε να χαμογελά ξανά, που για χάρη του απαρνήθηκε την κοσμική ζωή και προτίμησε να «συχνάζει» στα απόμακρα Άχλα της Άνδρου, την ιδιαίτερη πατρίδα του συντρόφου της. Μπάνια, ξεκούραση, ρομαντικές βόλτες και ένα ατελειώτο παιχνίδι με τα τρία της παιδιά. Αυτή είναι η καθημερινότητά της. Και αν το καλοκαίρι στέρησε στους τηλεθεατές την παρουσία της, θα έχουν την ευκαιρία να ξανασυναντηθούν μαζί της τον Οκτώβριο, μέσα από τους τηλεοπτικούς τους δείκτες και τη μεσημεριανή εκπομπή που εκείνη παρουσιάζει.


Η Ελένη στα 43 της χρόνια κέρδισε το στοίχημα με τον εαυτό της: Τερμάτισε πρώτη στη μεσημεριανή ζώνη, αποδεικνύοντας στους επικριτές της ότι το «άστρο» της δεν χάνεται σε ζώνες... Η γυναίκα που επί 16 χρόνια ήταν το σήμα κατατεθέν των πρωινάδικων, άλλαξε τηλεοπτικές συνήθειες και κατέκτησε και το μεσημέρι.

Ο Πρωινός Καφές που την ανέδειξε δεν την «στοίχειωσε», όπως πολλοί βιάστηκαν να συμπεράνουν... Η ωραία Ελένη δεν ήταν πάντα πρώτο όνομα στην τηλεόραση...

Το 1992 κάνει τα παρθενικά της τηλεοπτικά βήματα όχι ως «βασίλισσα» αλλά ως ένα απλό κορίτσι στο πλευρό του Γιώργου Πολυχρονίου και της εκπομπής Mega Banca που αυτός παρουσίαζε. Το κορίτσι του Πολυχρονίου μαγεύτηκε από το γυαλί, αλλά και το γυαλί μαγεύτηκε από τα καταγάλανα μάτια της. Την ήθελε η τηλεόραση και έτσι η Ελένη προχώρησε και αυτή τη στιγμή θεωρείται η πιο ακριβοπληρωμένη περσόνα της ελληνικής TV με μηνιαίο μισθό πολλών μηδενικών...

Ανέκαθεν γνώριζε να χειρίζεται πολύ καλά τα φώτα της δημοσιότητας, φλέρταρε με τον φακό, αγαπούσε τις κοσμικότητες και την καλή ζωή.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο γάμος της με τον Γιάννη Λάτσιο το 2001 αλλά και το διαζύγιό τους στις 29 Ιανουαρίου του 2010. Τα περιοδικά, οι φωτογράφοι και οι κοσμικογράφοι ήταν η «σκιά» της σχέσης τους, με τη σύμφωνη γνώμη των ίδιων τις περισσότερες φορές. Ο γάμος τους έγινε το τηλεοπτικό γεγονός της χρονιάς, το ίδιο και ο χωρισμός τους 9 χρόνια αργότερα, που γνωστοποιήθηκε με ένα δελτίο τύπου που απέστειλαν οι ίδιοι στα Μέσα. Μία κίνηση που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως και φανέρωνε πως ακόμη και ο χωρισμός τους ήθελαν να γίνει το «πρώτο θέμα».

Οι νοικοκυρές, το κοινό που ακολουθούσε πάντα την Ελένη Μενεγάκη στην τηλεοπτικά της βήματα,της συγχώρεσαν το μεγάλο της «αμάρτημα» να διαλύσει τον γάμο της και να ερωτευθεί και πάλι και μάλιστα έναν άνδρα κατά πολλά χρόνια νεότερό της. Και την «συγχώρεσαν» γιατί στο πρόσωπο της Μενεγάκη είδαν τον εαυτό τους και τα «κρυφά» θέλω τους.

Πολλές μάλιστα αγνοούν το γεγονός πως η Ελένη Μενεγάκη έχει παντρευθεί και δεύτερη φορά στο παρελθόν. Σε ηλικία 22 χρόνων ενώνεται με τα δεσμά του γάμου με τον εφηβικό της έρωτα. Ένας δεσμός που κρατούσε την Ελένη μακρυά από την τηλεόραση και τα όνειρά της, γι αυτό και έληξε όπως ξεκίνησε, άδοξα. Η Ελένη αγαπάει τη δουλειά της και έκανε πολλές θυσίες γι αυτήν.

Η μεγαλύτερη αδυναμία της όμως είναι τα τρία της παιδιά, τα αγγελούδια της όπως η ίδια τα χαρακτηρίζει. Έφερε στη ζωή της τα πάνω κάτω μέσα σε 3 μόλις χρόνια αλλά το πλατύ της χαμόγελο φανερώνει πως πλέον είναι ευτυχισμένη. Θεωρείται μια σύγχρονη βασίλισσα που έκανε την επανάστασή της και πραγματοποίησε τις βαθύτερες επιθυμίες της.

Σήμερα, μετά από 17 χρόνια στην τηλεόραση αν την πετύχεις στους τηλεοπτικούς διαδρόμους και έχει κέφια ένα πράγμα θα σου εξομολογηθεί από την μέχρι τώρα εμπειρία της στο γυαλί αλλά και την πραγματική ζωή: Ότι το μεγαλύτερο όπλο μιας γυναίκας είναι η ομορφιά της...
newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συζητούν κατάργηση της ΔΕΘ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συζητούν κατάργηση της ΔΕΘ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ