2012-07-22 12:19:17
Φωτογραφία για ΜΟΥΡΙΚΗΣ : ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ
Με όνειρα για μια καλή παρουσία στο τουρνουά πόλο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο και γιατί όχι κι ένα μετάλλιο αναχωρεί αύριο η Εθνική ομάδα ανδρών όπως τόνισε ο Κώστας Μουρίκης στον "NovaΣΠΟΡ FM 94.6"

«Φεύγουμε για το Λονδίνο με πολλά όνειρα», τόνισε ο διεθνής πολίστας του Ολυμπιακού, ο οποίος παραδέχθηκε ότι υπάρχει άγχος για τους νέους αθλητές αλλά και η απαραίτητη στήριξη από τους «παλιούς».

«Φεύγουμε για Λονδίνο με πολλά όνειρα. Η προετοιμασία πήγε καλά. Δουλέψαμε σε φυσική κατάσταση και τακτική τις τελευταίες ημέρες», τόνισε –αρχικά- ο Κώστας Μουρίκης και συνέχισε αναφερόμενος στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της ομάδας αλλά και στη σημασία της παρουσίας στο ίδιο προπονητικό κέντρο με δύο αρκετά καλές ομάδες «Όταν δίνεις τα φιλικά προετοιμασίας με τόσο δυνατές ομάδες βλέπεις πράγματα έτσι όπως πρέπει. Πόσω μάλλον όταν κάνεις προετοιμασία και μαζί με μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου», είπε και συνέχισε για το παιχνίδι με την Κροατία που «ανοίγει» τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας στους Ολυμπιακού Αγώνες».


«Άγχος θα υπάρχει. Με τις συμβουλές των μεγάλων όμως πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Το πρώτο παιχνίδι πάντα κρύβει εκπλήξεις γιατί όχι να μην υπάρχει μια τέτοια. Θα προσπαθήσουμε για ένα καλό αποτέλεσμα και γιατί όχι να μην πλασαριστούμε στις πρώτες ομάδες. Δεν έχει σημασία εάν είμαστε το μόνο ομαδικό άθλημα. Εμείς κοιτάμε να παίξουμε καλά», τόνισε και κατέληξε…

«Περιμένουμε να αρχίσουν οι Αγώνες. Είναι ένα όνειρο και χαίρομαι που θα το ζήσω . Περιμένω μια γιορτή και μεγάλο πάθος».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ