2012-07-26 10:04:12
Φωτογραφία για ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ... «ΠΡΩΗΝ» ΤΟΥ ΖΑΡΝΤΙΜ
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μπράγκα (22:45, NS1) σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του, σε ένα φιλικό που θα είναι πολύ πιο δυνατό από αυτό με τη Φαρένσε.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού καλείται από τη μία να βρεθεί κόντρα στην ομάδα που τον έκανε γνωστό ως προπονητή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και παράλληλα να αποφασίσει για το μέλλον αρκετών παικτών από αυτούς που έχει στον Ολυμπιακό.

Στα φιλικά με τη Μπράγκα και τη Νιουκάστλ ο Ζαρντίμ θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ που διαθέτει, ενώ παράλληλα θα είναι απολύτως έτοιμος να εισηγηθεί στην ερυθρόλευκη διοίκηση τι μεταγραφές χρειάζεταιι. Η νίκη στα φιλικά προετοιμασίας δεν είναι αυτοσκοπός, αφού αυτό που ενδιαφέρει κυρίως είναι ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα, πως επιτίθεται και αντίστοιχα πως αμύνεται και τι πραγματικά χρειάζεται να δουλευτεί λίγο περισσότερο.

Στα φιλικά που έχουν δώσει μέχρι σήμερα οι νταμπλούχοι Ελλάδας φαίνεται ότι δουλεύεται η ανάπτυξη από τα άκρα, με τη συμμετοχή των δύο μπακ να παίζει κομβικό ρόλο σε αυτό και το ασφυκτικό πρέσινγκ που ξεκινάει από το αμυντικό χαφ μέχρι το σέντερ φορ. Σε κάποιες στιγμές με τη Φαρένσε όλος ο Ολυμπιακός πίεζε χωρίς βιασύνη τους αντιπάλους τους και μόνο η τετράδα της άμυνα ήταν πίσω από τη σέντρα κάτι που είναι η επιθυμία του Ζαρντίμ όταν η ομάδα δεν έχει την μπάλα στην κατοχή της.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μόρφωση και παρακμή
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μόρφωση και παρακμή
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ