2012-07-27 05:29:05
Φωτογραφία για Η αληθινή ζωή των αστυνομικών του τμήματος της Νέας Υόρκης [Photos]
Η βαρεμάρα της παρακολούθησης, ο φόβος της καταδίωξης, οι ανατριχίλες των serial killers, τα ντόνατς και η αδρεναλίνη στις εισβολές «αυτοκτονίας». Αστυνομικοί στη Νέα Υόρκη. These are their stories Ο Αντόνιο Μπόλφο ήταν αστυνομικός τμήματος της Νέας Υόρκης διορισμένος σε μια από τις πιο κακόφημες συνοικίες της πόλης. Κυνηγούσε φονιάδες, εμπόρους ναρκωτικών, βιαστές και μαχαιροβγάλτες του Νότιου Μπρόνξ από το 2006 έως το 2008.

Γέννημα θρέμμα του Μανχάταν, ο Μπόλφο νόμισε αρχικά πως ήταν προορισμένος για μεγάλη δικηγορική καριέρα. Το τρομοκρατικό χτύπημα της 11ης Σεπτεμβρίου στους Δίδυμους Πύργους, όμως, τον έριξαν –όπως και πολλούς ακόμη Νεοϋορκέζους- στο λούκι της αναζήτησης ενός ανώτερου σκοπού ύπαρξης. Και έγινε αστυνομικός.

Όσο περισσότερο ερωτευόταν την δουλειά του ως τιμωρός του εγκλήματος τόσο φούντωνε μέσα του και το πάθος να φωτογραφίζει τους συναδέλφους του εν ώρα εργασίας.

Ήθελε να κρατήσει για πάντα τις στιγμές που συνθέτουν το παζλ του πραγματικού αστυνομικού των φτωχογειτονιών της Νέας Υόρκης.

Και τα κατάφερε τόσο καλά ώστε να αποτελούν αυτές οι φωτογραφίες σήμερα κομμάτια μιας σημαντικής έκθεσης που κάνει τον γύρο του κόσμου και προσελκύει το ενδιαφέρον εκατομμυρίων ανθρώπων.

Μια εμπειρία μοναδική. Σαν να βλέπεις επεισόδιο του Law and Order και να ξέρεις ότι είναι όλα αληθινά!
pkool.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ