2012-08-06 09:14:04
Φωτογραφία για «ΜΙΡΑΛΑΣ ΓΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΦΑΝ ΠΕΡΣΙ»
Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Άρσεναλ για τον Κέβιν Μιραλάς, με τους Άγγλους να υποστηρίζουν ότι οι «Κανονιέρηδες» σκέφτονται να καταθέσουν πρόταση για τον Βέλγο επιθετικό του Ολυμπιακού, αφού περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα του Φαν Πέρσι Χαρακτηριστικά η "Daily Mail" αναφέρει ότι ο παίκτης είναι διαθέσιμος για 6.4 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ!

«Ο Βέλγος επιθετικός μπορεί να αποκτηθεί με 6.4 εκατ. λίρες, ενώ τον έχει παρακολουθήσει και η Λίβερπουλ. Μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Την περασμένη περίοδο έλαμψε με την παρουσία του στον Ολυμπιακό, βγήκε πρώτος σκόρερ και αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς», γράφει το δημοσίευμα και προσθέτει:

«Οι Κανονιέρηδες έχουν ανταγωνισμό από όλη την Ευρώπη, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είναι από τις ομάδες που έχουν δείξει σοβαρό ενδιαφέρον. Πρόταση 6,3 εκατ. ευρώ που έκανε η ρωσική ομάδα νωρίτερα μέσα στη χρονιά απορρίφθηκε».

Βέβαια, όπως έγινε γνωστό, δεν ισχύει πλέον η ρήτρα των 8 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιο του Μιραλάς με τον Ολυμπιακό και οι ερυθρόλευκοι μπορούν να ζητήσουν όποιο ποσό επιθυμούν για την παραχώρησή του...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ