2012-08-07 19:19:03
Φωτογραφία για Επίσκεψη του Δημάρχου της πόλης Fraie στο Δήμαρχο Αμαρουσίου
Από το Γραφείο Τύπου

Επίσκεψη του Δημάρχου της πόλης Fraie της Γαλλίας στο Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη... μετά την επιτυχή παρουσία αντιπροσωπείας του Δημοτικού Ωδείου στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής του Μπελφόρ .

Συμφωνήθηκε η ανάπτυξη ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων προς όφελος των τοπικών κοινωνιών .

Το Δήμαρχο της πόλης Fraie (Φρε) της Γαλλίας κο. Μιλτιάδη Κωνσταντακάτο, ο οποίος πραγματοποιεί αυτές τις ημέρες επίσκεψη στη χώρα μας, υποδέχθηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κος Γιώργος Πατούλης. Στη συνάντηση παρευρίσκοντο η Δημοτική Σύμβουλος κα Ρένα Χαλιώτη και η διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου κα. Φωτεινή Κοσκόρου - Παλαμίδη.

Ο κος Κωνσταντακάτος μετέφερε στον κο Πατούλη τους θερμούς χαιρετισμούς του Νομάρχη της πόλης του Μπελφόρ κου. Υβ Άκερμαν (Yves Ackermann), τον οποίο πριν δύο περίπου μήνες είχε επισκεφθεί αντιπροσωπεία του Δήμου Αμαρουσίου συνοδεύομενη από τη Δημοτική Σύμβουλο κα. Ρένα Χαλιώτη, που εκπροσωπούσε το κο Δήμαρχο, στο πλαίσιο της συμμετοχής στο καθιερωμένο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής του Μπελφόρ της ορχήστρας καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου.


Στη συνάντηση που διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα συζητήθηκαν θέματα ευρείας συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, μετά την επιτυχή συνεργασία σε πολιτιστικό επίπεδο. Ο κος Πατούλης ανταποκρίθηκε θετικά στην πρόταση του κου Κωνσταντακάτου για ευρύτερη συνεργασία στο προσεχές διάστημα, εκφράζοντας την ικανοποίησή του και τις ευχαριστίες του για τη πρόθεση τόσο του Δημάρχου κου Κωνσταντακάτου όσο και του Νομάρχη του Μπελφόρ κου Άκερμαν να συνδράμουν τη χώρα μας σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Αξίζει να αναφερθεί ότι είναι σημαντική η συμβολή τους ως φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην προβολή του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό.

Στο πλαίσιο της φιλοξενίας του κου Κωνσταντακάτου στην πόλη του Αμαρουσίου με πρωτοβουλία του κου Πατούλη η ορχήστρα των καθηγητών του Δημοτικού Ωδείου θα δώσει συναυλία στην πλατεία Ηρώων την Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ.

Ο κος Κωνσταντακάτος είναι Έλληνας ομογενής από την Κεφαλλονιά που ζει περισσότερα από 30 χρόνια στη Γαλλία, εξέχον μέλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ σημαντική είναι η συμβολή του στην προβολή του ελληνικού πολιτισμού στο εξωτερικό.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ