2012-08-17 07:03:06
Φωτογραφία για Καλύτερα να δάγκωνε το μήλο!
Αν και θεωρείται η ιδανική παραμυθένια πρωταγωνίστρια του «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός» και ήδη είχε υπογράψει το συμβόλαιό της για το δεύτερο μέρος της ταινίας...οι ιθύνοντες της κινηματογραφικής εταιρείας... μάλλον δεν το βρήκαν καλή ιδέα.

Ας μην ξεχνάμε ότι η σύζυγος του σκηνοθέτη Ruppert Sanders που την απάτησε με τη Stewart απαίτησε στην επόμενη ταινία να μην βρισκεται στο καστ η ηθοποιός. Την άποψη αυτή συμμερίστηκε και η εταιρεία και έτσι η συνέχεια της ταινίας θα είναι χωρίς Kristen Stewart.

Άγνωστο ποια θα υποδυθεί τη Χιονάτη, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ταινία θα επικεντρωθεί στον "Κυνηγό" και οικογενειάρχη Chris Hemsworth.

Υπάρχουν και κάποιοι που μεταφέρουν πως θα συμμετάσχει η Kristen αλλά σε δευτερεύοντα ρόλο με πάλι κεντρικό ρόλο τον Κυνηγό.

Πέρα από τιςεπαγγελματικές υποχρεώσεις της, που φαίνεται πως τελευταία δεν της βγαίνουν και ιδιαίτερα, και στην προσωπική της ζωή δεν φαίνεται να είναι και ιδιαίτερα καλά.

Όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός της, δεν πλένεται, δεν αλλάζει ρούχα, διαρκώς είναι θλιμμένη και χαμένη. Μετάνιωσε για ό,τι έκανε και δεν μπορεί να συνέλθει ψυχολογικά και συναισθηματικά.

Ακόμη δεν έχει μεταδοθεί πώς αντέδρασε στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Robert Pattinson τη Δευτέρα στον Jon Stewart.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ