2012-08-17 10:26:51
Φωτογραφία για ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ... «ΣΙΡΙΑΛ» ΚΑΒΒΑΔΑ
Τέλος αναμένεται να πάρει εντός της ημέρας το… σίριαλ με τον Βασίλη Καββαδά, αφού αναμένεται να γίνει γνωστό το πού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Νικαιώτης σέντερ του Πανιωνίου. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός «ερίζουν» για την απόκτησή του εδώ και καιρό, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί και η τρίτη οδός.

Ο παίκτης ξεκίνησε πάντως, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, κανονικά προετοιμασία με τους «κυανέρυθρους», ενώ κάποιοι οπαδοί της ομάδας τον παρότρυναν να παραμείνει ως… «άρχοντας» στην Πλατεία.

Αυτό, άλλωστε, είναι κι ένα από τα ενδεχόμενα στην υπόθεση. Ο νεαρός σέντερ έχει συμβόλαιο ως το 2014 με τον Πανιώνιο, που δεν καίγεται κιόλας για να τον πουλήσει και μάλιστα δεν αποκλείεται, να προταθεί στον παίκτη ακόμα και ανανέωση του συμβολαίου του.

Μέχρι χθες, ο Παναθηναϊκός έμοιαζε να έχει ελαφρύ έστω προβάδισμα για την απόκτησή του, όμως σύμφωνα με δημοσιεύματα για τα οποία ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο Ολυμπιακός αποφάσισε να ασχοληθεί ξανά με την περίπτωσή του, οπότε η υπόθεσή του μετατράπηκε ξανά σε... θρίλερ.

Σύντομα όμως, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, θα γνωρίζουμε το φινάλε...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Με το πόδι στο γκάζι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Με το πόδι στο γκάζι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ