2012-08-23 14:55:53
Φωτογραφία για ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΟΥΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Τηλεφωνική επικοινωνία με τους προέδρους του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλο και της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη είχε νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς ενημέρωσε τους δύο κυβερνητικούς εταίρους για τις συζητήσεις που είχε χθες με τον πρόεδρο του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και για τη στρατηγική που θα ακολουθήσει στις επαφές που θα έχει το επόμενο διήμερο σε Βερολίνο και Παρίσι με την Γερμανίδα καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ.

Εν τω μεταξύ σε ανακοίνωση τους, που εξέδωσαν πριν από λίγο, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,  δια του εκπροσώπου των, κ. Ζώη, αναφέρουν για τα  όσα είπε χθες ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ για την προοπτική της Ελλάδος:

Τα όσα ζήτησε ο κ. Γιούνκερ αποτελούν «τη χαριστική βολή για τους Έλληνες και όχι τελευταία ευκαιρία».

«Ο κ. Γιούνκερ ζήτησε από την Ελλάδα της ύφεσης, της ανεργίας και της εξαθλίωσης εξαιτίας της εφαρμογής ενός μνημονίου, το οποίο όλοι γνωρίζουν ότι ανακυκλώνει την κρίση και δεν την αντιμετωπίζει, να συνεχίσει να τρώει τις σάρκες της»


Ο κ. Ζώης επιτέθηκε επίσης στην κυβέρνηση και τα κόμματα που την στηρίζουν, για τη στάση τους απέναντι στα όσα είπε ο πρόεδρος του Eurogroup, λέγοντας ότι «η κυβέρνηση των προθύμων εταίρων σπεύδει να διαβεβαιώσει ότι αυτό θα γίνει παρακαλώντας ταυτόχρονα για την παραχώρηση ανταλλαγμάτων για επικοινωνιακή και μόνο χρήση».

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων «όλα αυτά βαφτίστηκαν "τελευταία ευκαιρία" για την Ελλάδα, ενώ αποτελούν τη χαριστική βολή για τους Έλληνες».

ΑΠΕ - ΜΠΕ
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ