2012-08-29 12:42:03
Φωτογραφία για «ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΡΟΣΙΔΗ Η ΡΟΜΑ»
Εγκαταλείπουν την περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη στη Ρόμα, αφού στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες λύσεις, σύμφωνα με αναφορές του ιταλικού Τύπου, με αυτή του Γιουνγκ να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος πλέον για τους «τζιαλορόσσι».

Σύμφωνα με τους Ιταλούς αποσύρεται οριστικά η Ρόμα από την διεκδίκηση του Βασίλη Τοροσίδη, αφού οι «τζιαλορόσσι» δεν φέρονται να έχουν τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού στις προτεραιότητές τους και πιθανότατα δεν πρόκειται να ασχοληθούν άλλο με την περίπτωση του 27χρονου αρχηγού των ερυθρόλευκων.

Στγκεκριμένα σύμφωνα με την ιστοσελίδα «gazzettagiallorossa.it», η οποία επικαλείται το δημοσίευμα της «Corriere dello Sport», έγινε πρόταση στη Ρόμα για τον Τοροσίδη, αλλά οι Ιταλοί απάντησαν αρνητικά.

Αυτό απορρέει απο το γεγονός ότι στην Ρόμα έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στη περίπτωση του Γιουνγκ και μόνο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει το θέμα του δεύτερου, θα υπάρξει επαφή για τον Τοροσίδη, κάτι που τη δεδομένη στιγμή δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ