2012-09-07 22:07:36
Φωτογραφία για Αρεσε η ΑΕΚ και ο Φουρτάδο!
Η Ενωση επικράτησε με σκορ 3-1 του Λεβαδειακού πολύ εύκολα με τον Φουρτάδο να σκοράρει, να δίνει ασίστ και να χάνει πέναλτι - Κατσικοκέρης και Σταματής τα άλλα δυο γκολ, σούπερ ο Ρίκκα, καλός και ο Γκερέιρο, μείωσε ο Μαχαίρας.

Αρκετά βελτιωμένη παρουσιάστηκε η ΑΕΚ στο νέο φιλικό με αντίπαλο τον Λεβαδειακό και επικράτησε με σκορ 3-1 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Κατσικοκέρης, Φουρτάδο (ναι σωστά διαβάζετε) και Σταματής... Το σκορ είχε μειώσει νωρίτερα ο Μαχαίρας με σούπερ ατομική ενέργεια και υπέροχο σουτ.

Προφανώς ο Βαγγέλης Βλάχος έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε (και όσους χρησιμοποίησε) στον αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό. Το πρώτο ημίχρονο βέβαια ήταν για τα... σκουπίδια με τις δυο ομάδες να δείχνουν σα να κάνουν αγγαρεία. Ολα τα καλά όμως τα κρατούσαν για το δεύτερο 45λεπτο στη διάρκεια του οποίου επιτεύχθηκαν και τα 4 γκολ του αγώνα.

Κορυφαίος για την ΑΕΚ ήταν ο Αντώνης Ρίκκα ο οποίος έκανε όλο το παιχνίδι της ομάδας (δημιούργησε το πρώτο γκολ με πάσα κάθετη στον Κατσικοκέρη) και κάλυπτε τα κενά που παρουσίασε στο παιχνίδι του ο Κορδέρο, ενώ ξεχώρισε και ο Γκερέιρο που δημιούργησε δυο γκολ και ταυτόχρονα έκανε όλο το επιθετικό παιχνίδι της ΑΕΚ
. Πολύ καλά τα πήγε όμως και ο Φουρτάδο ο οποίος κέρδισε πέναλτι και αστόχησε στην εκτέλεσή του, αλλά έδειξε να μην απογοητεύτεται (κάτι πολύ σημαντικό). Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σκοράρει με κεφαλιά λίγα λεπτά αργότερα έπειτα από κόρνερ του Γκερέιρο.

Κι αφού ο Λεβαδειακός κατάφερε να μπει ξανά στο ματς μειώνοντας σε 1-2 με γκολάρα του Μαχαίρα, η ΑΕΚ είχε ένα ακόμη γκολ να... κεράσει αυτή τη φορά με τον Σταματή. Ο Ελληνας επιθετικός τελείωσε άριστα την εξαιρετική κάθετη μπάλα του Φουρτάδο που αυτόματα έγινε το πρόσωπο του αγώνα και δικαιολογημένα. Μάλιστα υποχρέωσε τον προπονητή του να προσπαθήσει να δικαιολογήσει τα... αδικαιολόγητα και κυρίως την άστοχη εκείνη δήλωσή του όπου είχε χαρακτηρίσει τον ποδοσφαιριστή του τραγικό!

Καλά τα πήγε όμως και ο Γκόβας ο οποίος τελεί υπό δοκιμή και θα συνεχίσει για λίγες μέρες να προπονείται με τους «κιτρινόμαυρους».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ