2012-09-08 23:18:04
Φωτογραφία για Πυρ και μανία το Μαξίμου με Ταυρή
Γιατί αναλαμβάνει δράση ο Κεφαλογιάννης Στο κρανίο τα έχουν πάρει στο Μαξίμου με τα τερτίπια της ΔΑΚΕ η οποία σήκωσε εκ νέου την σημαία του αντάρτικου, την ώρα που η κυβέρνηση Σαμαρά περνά την πιο δύσκολη -έως τώρα- δοκιμασία της. Το ποτήρι ξεχείλισε με την σημερινή ανακοίνωση τηw ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα, που αγνοώντας το επικοινωνιακό ντεμαράζ που επιχείρησε ο Αντώνης Σαμαράς στην συμπρωτεύουσα ζήτησε ανοικτά από τους βουλευτές των κομμάτων που στηρλίζουν την κυβέρνηση συνεργασίας να καταψηφίσουν τα νέα μέτρα.

Μέσα σ' αυτό το κλίμα, φουντώνει η οργή των συνεργατών του τελευταίου για την συμπεριφορά που επιδεικνύει ο γραμματέας Συνδικαλιστικού τηε ΝΔ, Φίλιππος Ταυρής, ο οποίος ουσιαστικά έχει περιοριστεί σε ρόλο θεατή των εξελίξεων. Αρκετά γαλάζια στελέχη μάλιστα, αποδίδουν το γεγονός αυτό στην προτίμηση που έδειξε η γαλάζια ηγεσία στον Μανώλη Κεφαλογιάννη για την θέση του γραμματέα, απορρίπτοντας ταυτόχρονα την προοοπτική να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο ο πρώην αρχισυνδικαλιστής. "Δείχνει προκλητική αδιαφορία. Δεν κάνει τίποτα για να συμμαζέψει τον Κουτσιούκη τους φίλους του", έλεγε βουλευτής της ΝΔ σήμερα στο περιθώριο της εμφάνισης Σαμαρά στην ΔΕΘ.

Στο πλαίσιο αυτό, το Μαξίμου έχει ζητήσει από τον Κεγφαλογιάννη να αναλάβει δράση μπας και διορθώσει λίγο τα πράγματα...

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ