2012-09-14 13:30:06
Φωτογραφία για Επιβεβαίωση για Πίνο
Την έλευση του Πίνο στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε ο Κώστας Καραπαπάς, ενώ δεν αρνήθηκε και τα σενάρια για τον Ροναλντίνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Καραπαπάς:

Για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού: «Δεν ησυχάζει ποτέ ο Ολυμπιακός. Είμαστε η μόνη ομάδα που ασχολούμαστε 12 μήνες. Και είναι λογικό γιατί η μισή Ελλάδα ασχολείται με τη συγκεκριμένη ομάδα και υπάρχουν και οι εφημερίδες που πρέπει να γεμίσουν σελίδες. Εμείς πάμε σε ένα παιχνίδι την Τρίτη με την Σάλκε, που είναι πολύ σημαντικό μεν, αλλά έχουμε τη λογική που επανέλαβε και ο πρόεδρος στους παίκτες, λέγοντάς τους να μπουν και να το χαρούν και να αποδείξουν τι αξίζουν. Φυσικά, εμείς κοιτάμε πρώτα από όλα τα Γιάννενα. Ακόμα και όσοι είναι υπεύθυνοι για τις μεταγραφές τα Γιάννενα σκέφτονται».

Για τις ανανεώσεις και την απόκτηση του Πίνο: «Τους θέλαμε και θα παραμείνουν. Υπάρχουν κι άλλοι που θα ακολουθήσουν
. Ο Πίνο μάς έχει απασχολήσει, αλλά τίποτα δεν είναι τελεσίδικο, τίποτα δεν είναι οριστικό. Μπορεί να έχουμε μια μεταγραφή από το πουθενά που μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη μπορεί και όχι. Θέλω όμως να πω ειδικά στους οπαδούς, μιλώντας από καρδιάς, ότι η μεταγραφολογία είναι άδικη για όσους έχεις. Οι ποδοσφαιριστές δεν το δέχονται καλά. Η 18άδα μας δεν χωράει ποδοσφαιριστές που αλλού θα έπαιζαν βασικοί. Αύριο λοιπόν έχουμε μια μάχη για το πρωτάθλημα και όλοι, από το υπαλληλικό προσωπικό, ως τα στελέχη, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, έχουμε εκεί στραμμένα τα μάτια μας».

Για το πότε θα έρθει ο Πίνο και τα σενάρια με Ροναλντίνιο: «Θα δούμε πότε θα έρθει ο Πίνο. Έχει ένα θεματάκι με τη βίζα του. Θα έρθει να περάσει από εξετάσεις και να συμφωνήσουμε. Εμείς κάνουμε τις πιο ενδελεχείς ιατρικές εξετάσεις που μέχρι πρότινος γινόντουσαν μόνο στην Αγγλία. Όσο για το σενάριο που κυκλοφορεί με τον Ροναλντίνιο και τις δηλώσεις του αδερφού του, σας λέω πως αυτή είναι η δουλειά των ατζέντηδων. Να ανοίγουν τις πόρτες, τις οποίες όμως πρέπει να διαβείς. Εμείς δεν την έχουμε διαβεί ακόμα. Θα τα ξαναπούμε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ