2012-09-17 17:34:19
Φωτογραφία για Σε εξέλιξη η συνάντηση Στουρνάρα-τρόικας
«Πυρετός» διαβουλεύσεων επικρατεί στην κυβέρνηση προκειμένου να «κλειδώσει» το νέο πακέτο μέτρων ύψους 11,6 δισ. ευρώ. Αυτήν την ώρα, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, συναντάται εκ νέου με τους εκπροσώπους της τρόικα.

Νωρίτερα, ολοκληρώθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, η συνάντηση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με τους υπουργούς Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση. Εξερχόμενος του Μεγάρου ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας κράτησε για ακόμη μία φορά «κλειστά» τα χαρτιά του σχετικά με τα νέα μέτρα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν μία συνάντηση ρουτίνας.

«Κάναμε απλώς ένα συντονισμό ενεργειών ενόψει των μέτρων. Ήταν μία συνάντηση ρουτίνας» είπε ο υπουργός ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν είναι απαραίτητη η αύξηση του ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης για να «κλειδώσουν» τα μέτρα απέφυγε να απαντήσει λέγοντας απλά «θα δούμε».

Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, το μέτρο που εξετάζουν κυβέρνηση και τρόικα προβλέπει η αύξηση των ετών συνταξιοδότησης από τα 65 στα 67 να γίνει «εφάπαξ» το 2013.
newpost.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ