2012-09-17 20:16:04
Φωτογραφία για Ψάχνει τις σχέσεις του 18χρονου η ΕΛΑΣ
Μία προς μία όλες τις προσωπικές σχέσεις και επαφές του 18χρονου από την Επισκοπή διερευνούν τώρα οι άνδρες της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου που ασχολούνται με την υπόθεση που αναστάτωσε την τοπική κοινωνία και έφερε στο κατώφλι του θανάτου τον νεαρό.

Ο 18χρονος που εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ έχοντας πια διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του και αφού υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, φαίνεται να έχει δώσει ελάχιστα στοιχεία στις διωκτικές αρχές για το τι ακριβώς συνέβη τη μοιραία βραδιά αλλά και τι είχε προηγηθεί του αιματηρού περιστατικού.

Πέρα όμως από την κατάθεση του 18χρονου, οι άνδρες της ασφάλειας έχουν μιλήσει εκτενώς και με το περιβάλλον του εφήβου που ως φαίνεται έχει κάνει σαφές από την πρώτη στιγμή ότι το κίνητρο της αιματηρής επίθεσης δεν ήταν η κλοπή αλλά το ίδιο το αγόρι. Δεν έψαχναν για λεφτά, μπήκαν για το παιδί, φέρετε να είπαν στους αστυνομικούς συγγενείς της οικογένειας ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι και τα στοιχεία που συνέλεξε από το σημείο του αιματηρού περιστατικού η σήμανση δε δείχνουν κλοπή Όλα για τον έρωτα


Την ίδια στιγμή οι πληροφορίες που καταφτάνουν στις διωκτικές αρχές αναφέρονται στην προσωπική ζωή του 18χρονου και σε πρόσφατες σχέσεις και επαφές του. Με ποιες κοπέλες έκανε το αγόρι παρέα, τι σχέσεις διατηρούσε μαζί τους, αν υπήρχαν άλλα αγόρια στο προσκήνιο. 

Εξάλλου είναι γνωστή η αρχή που επικρατεί σε αυτές τις υποθέσεις, που λέει ότι στις 9 από τις 10 περιπτώσεις από πίσω κρύβεται μία γυναίκα ...

Πρόκειται για ερωτήματα που ενώ φαντάζουν ανώδυνα και ασήμαντα δεν αποκλείεται να κρύβουν και την λύση στο μυστήριο που αναζητά η αστυνομία χωρίς ωστόσο να έχει μέχρι τώρα στα χέρια της κάτι χειροπιαστό, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση πάντως η κοπέλα είναι μόλις 15 ετών και φαίνεται ότι σχετιζόταν με άλλο νεαρό που μάλιστα αυτή την εποχή υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία σε μονάδα της Κρήτης, αναφέρουν οι πληροφορίες. Ο 18χρονος φαίνεται ότι ήταν ο τρίτος αυτής της σχέσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει έρευνα τόσο στο σπίτι της κοπέλας, όπου δε βρέθηκε απολύτως τίποτα, όσο και στον νεαρό ο οποίος αναζητήθηκε στη μονάδα του και αναμένεται να περάσει από εξετάσεις.

Η άλλη εκδοχή

Αυτή είναι η μία πτυχή της υπόθεσης μια και η αστυνομία δεν αποκλείει κανένα σενάριο και κανένα ενδεχόμενο. Η άποψη που θέλει πολύ τραβηγμένη τη συμπεριφορά να βγαίνουν όπλα για τα μάτια μιας 15χρονης και μάλιστα μέσα στο σπίτι του θύματος στις 4 τα ξημερώματα, εξετάζεται σοβαρά. Οι άνδρες της ασφάλειας ερευνούν και όποιες άλλες σχέσεις και επαφές μπορεί να είχε πέρα από την ερωτική του ζωή ο 18χρονος.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ