2012-09-18 08:12:09
Φωτογραφία για Επαφες Mclaren με τον Περεζ για το τελος...
Μπορεί να έχουν ξεκαθαρίσει λίγο τα πράγματα σε ό,τι έχει να κάνει με τα όσα αποκάλυψε ο Έντι Τζόρνταν περί μετακίνησης του Λιούις Χάμιλτον στη Mercedes και αποχώρηση του Μίκαελ Σουμάχερ από τη Formula1, ωστόσο ένα δημοσίευμα της Mail on Sunday έφερε νέα δεδομένα στην όλη... υπόθεση.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι η McLaren είχε επαφή με τον Σέρχιο Πέρεζ, προκειμένου οι δυο πλευρές να συζητήσουν το ενδεχόμενο ο Μεξικανός να αντικαταστήσει τον Βρετανό. «Μόνο μια βδομάδα, αφού το αφεντικό της McLaren, Μάρτιν Γουίτμαρς, παραδέχτηκε ότι η ομάδα δεν έχει σχέδιο Β, είναι κατανοητή η επαφή που είχε με τον Πέρεζ, καθώς ο Χάμιλτον σκέφτεται μια προσφορά των 60 εκατομμυρίων λιρών από τη Mercedes.

Είναι η αρχή του τέλους του παιχνιδιού», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα. Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Γουίτμαρς ξεκαθάρισε πως στη McLaren επιθυμούν την παραμονή του Χάμιλτον, τη στιγμή που ο Ρος Μπρον έχει πει πως είναι εικασίες τα όσα ακούγονται περί μετακίνησης του παγκοσμίου πρωταθλητή του 2008 στη Mercedes και αποχώρησης του «Σούμι». Έτσι, φαίνεται πως για την ομάδα του Γουόκινγκ είναι έτοιμος ο Πέρεζ, κάτι που δεν ισχύει για τη Ferrari, όπως δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες ο Λούκα ντι Μοντετσεμόλο.
kartgr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ