2012-03-19 16:50:04
Φωτογραφία για Νέα spots από το πρόγραμμα Αποστολή Νερό
Πριν λίγους μήνες, παρακολουθήσαμε ένα ραδιόφωνο να “μιλάει” στη Τζένη Μπαλατσινού, τους ONIRAMA να συναντιούνται όλοι μαζί στο μπάνιο και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο να “επικοινωνεί” με τα φυτά! Όλα αυτά συνέβησαν μόνο στα viral videos του προγράμματος περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Αποστολή Νερό» με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα μας πρόσωπα σε ανατρεπτικούς ρόλους!

Σε λίγες μέρες το πρόγραμμα Αποστολή Νερό, επιστρέφει με νέα ακόμα πιο ευφάνταστα viral spots! Ανυπομονούμε να δούμε την Τζένη Μπαλατσινού, τους ΟΝΙΡΑΜΑ και τον Δημήτρη Σκαρμούτσο σε ρόλους που δεν τους έχουμε ξαναδεί, για ένα ξεχωριστό σκοπό. Οι πρωταγωνιστές είναι ενθουσιασμένοι με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Αποστολή Νερό, καθώς και οι ίδιοι στην καθημερινότητά τους προστατεύουν το πολυτιμότερο αγαθό και μας εμπνέουν όλους μας να κάνουμε το ίδιο, με χιούμορ και φαντασία!

Τι είναι όμως το πρόγραμμα Αποστολή Νερό και πως συμβάλλει στην προστασία του πιο πολύτιμου αγαθού; Το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Αποστολή Νερό» σχεδιάστηκε το 2006 και υλοποιείται από την Coca-Cola Τρία Έψιλον και την Coca-Cola Hellas, στο πλαίσιο της διαχρονικής του δέσμευσης για υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων και των πρώτων υλών για τη διασφάλιση μιας Βιώσιμης Ανάπτυξης
. Στοχεύει στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων των Ελλήνων σχετικά με τη σωστή διαχείριση του νερού αλλά και στη δημιουργία σημαντικών έργων υποδομής, όπως η εγκατάσταση συστημάτων συλλογής βρόχινου νερού για την αντιμετώπιση του προβλήματος σε περιοχές όπου αυτό είναι ιδιαίτερα οξύ, όπως τα νησιά των Κυκλάδων. Με τη σύγχρονη τεχνογνωσία και την αιγίδα του Μεσογειακού Σκέλους της Διεθνούς Σύμπραξης για το Νερό (GWP-Med), ήδη από το 2009 έχουν εγκατασταθεί 30 μονάδες συλλογής βρόχινου νερού σε 13 ελληνικά νησιά με έντονο πρόβλημα λειψυδρίας (Ανάφη, Σαντορίνη, Ίος, Νάξος, Ηρακλειά, Κουφονήσια, Τήνος, Σύρος, Μήλος, Φολέγανδρος, Σύκινος, Σίφνος, Σέριφος). Χάρη στα έργα που έχει πραγματοποιήσει το πρόγραμμα «Αποστολή Νερό», οι κάτοικοι των νησιών υπολογίζεται να χρησιμοποιούν 4.500.000 λίτρα νερού για ποικίλες χρήσεις ετησίως.

Επίσης, ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί και στην εκπαιδευτική διάσταση του προγράμματος. Συνολικά στα 3 χρόνια υλοποίησης του, περισσότεροι από 2.000 μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και 300 καθηγητές παρακολούθησαν περιβαλλοντικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια γύρω από τη σωστή διαχείριση του νερού και ειδικότερα το πρόγραμμα συλλογής όμβριων υδάτων.

Δείτε τα όλα στο www.apostolinero.com 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ