2012-03-19 16:50:28
Φωτογραφία για Στήριξη των μικροομολογιούχων υποσχέθηκε ο Σαμαράς
Αναπλήρωση των απωλειών των μικροομολογιούχων ζητά η Νέα Δημοκρατία και δεσμεύεται ότι θα αντιμετωπίσει το θέμα με ρεαλισμό αλλά και κατά προτεραιότητα.

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε νωρίς το μεσημέρι με εκπροσώπους των ιδιωτών ομολογιούχων και δεσμεύτηκε να στηριχθούν ώστε να αποκατασταθούν οι απώλειες που υπέστησαν ώστε να. δημιουργηθεί ξανά κλίμα ασφάλειας στις επενδύσεις σε ελληνικά ομόλογα.

Στη συνάντηση παρευρίσκονταν οι αναπληρωτές Τομεάρχες Οικονομίας,Χρ. Σταϊκούρας, Γ. Βρούτσης και Ν.Μηταράκης, οι οποίοι , αμέσως μετά, ανακοίνωσαν:

«Η Νέα Δημοκρατία, από την πρώτη στιγμή, εντός και εκτός Βουλής, υποστήριξε την άποψη ότι τα φυσικά πρόσωπα θα πρέπει να εξαιρεθούν από το “κούρεμα” των ομολόγων. Και αυτό γιατί τα φυσικά πρόσωπα έκαναν, ουσιαστικά, μια αποταμίευση των κόπων τους, στηρίζοντας, ταυτόχρονα, την Πατρίδα. Δυστυχώς, δεν εξαιρέθηκαν.

Το ζητούμενο, σήμερα, είναι να βρεθεί ρεαλιστικός τρόπος αναπλήρωσης των απωλειών τους. Γιατί η προστασία τους θα δημιουργήσει ασφάλεια για ανάλογες επενδύσεις στο μέλλον και θα συντελέσει, από την πλευρά της, στην προσπάθεια για Επανεκκίνηση της Οικονομίας. Αυτή θα είναι κρίσιμη προτεραιότητά μας».

http://briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ