2012-09-20 15:50:46
Φωτογραφία για Ονειρεύεται να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ο Γκαλέτι
Ανυπομονεί να επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Λουτσιάνο Γκαλέτι τονίζοντας πως σε δύο-τρεις μήνες θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί σε σύλλογο της Αργεντινής!

Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού μετά το δώρο ζωής που ετοιμάζεται να λάβει από τον πατέρα του, ονειρεύεται ξανά το ποδόσφαιρο.

Μία σοβαρή ασθένεια είχε ως συνέπεια να κρεμάσει πρόωρα τα παπούτσια του λύνοντας την συνεργασία του με τους "ερυθρόλευκους".

Ο Γκαλέτι 2,5 χρόνια μετά, ελπίζει πως η μεταμόσχευση νεφρού που θα υποβληθεί με συμβατό δότη τον πατέρα του θα του επιτρέψει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

 "Ο πατέρας μου ήταν αθλητής και το νεφρό του είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αν όλα πάνε καλά σε 20 μέρες θα μπορώ να αρχίσω τρέξιμο σε αργούς ρυθμούς, ενώ σε ενάμιση μήνα θα μπορώ να προπονούμαι.

Οι γιατροί μου είπαν πως αν όλα εξελιχθούν ομαλά, μπορώ να επιστρέψω στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Ανυπομονώ για την επέμβαση και θέλω να αγωνιστώ ξανά.


Προφανώς προέχει η υγεία και ελπίζω η επέμβαση να πάει καλά και να έχω μία κανονική ζωή. Το γεγονός πως οι γονείς μου είναι συμβατοί δότες με βοηθάει πολύ", δήλωσε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής.

Ο Γκαλέτι αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα της περιπέτειας του.

"Δεν είχα ποτέ συμπτώματα τέτοιου είδους συμπτώματα. Δεν ένιωθα κάτι.  Αγωνίστηκα σε τρία παιχνίδια δίχως προβλήματα, απογοητεύτηκα παρόλα αυτά όταν πληροφορήθηκα πως θα έπρεπε να ακολουθήσω θεραπεία δίχως να αγωνίζομαι".

Ο 32χρονος πρώην παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον πατέρα του.

 "Είμαι και εγώ πατέρας τριών κοριτσιών και από την αρχή θα είχα πράξει και εγώ το ίδιο εάν χρειάζονταν. Δεν θα δίσταζα. Ευτυχώς όλες οι εξετάσεις ήταν καλές. Είμαι περήφανος για τον πατέρα μου και την ευκαιρία που μου δίνει".

Όσο για το ποδοσφαιρικό μέλλον του;

"Πιστεύω σε δύο-τρεις μήνες θα παίζω ποδόσφαιρο. Ανυπομονώ να συμβεί αυτό. Πιθανότατα θα γίνει σε σύλλογο της Αργεντινής". 

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ