2012-09-26 14:56:08
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ
O Λεονάρντο Ζαρντίμ θέλησε να υπενθυμίσει στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού με τον τρόπο του, πόσο δύσκολα ματς περιμένουν την ομάδα στην συνέχεια.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στους ερυθρόλευκους για τους προσεχείς τρεις αγώνες του Ολυμπιακού με Ατρόμητο, Άρσεναλ και Αστέρα Τρίπολης «Πρέπει να κοιτάζουμε έναν έναν τους αγώνες. Κάθε παιχνίδι να το αντιμετωπίζουμε χωριστά και με πολύ μεγάλη προσοχή», επισήμανε ανάμεσα στ' άλλα.

«Τα τρία ματς που έρχονται για εμάς είναι πολύ δύσκολα αλλά και σημαντικά και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε αυτό που θέλουμε», σχολίασε ακόμα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ που περιμένει οι ποδοσφαιριστές του να εμφανιστούν καλύτεροι από ποτέ για την συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο προπονητικό σκέλος ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έριξε μεγάλο βάρος στον τομέα της τακτικής, χωρίς πάντως να δείξει ενδεκάδα στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης ενώ αυτοί που αγωνίστηκαν με τον Πανθρακικό έκαναν διαφορετικό πρόγραμμα απ' όσους δεν έπαιξαν. Υπάρχει βέβαια και απογευματινή προπόνηση για τους ερυθρόλευκους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Όσα ελπίζεις και φοβάσαι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Όσα ελπίζεις και φοβάσαι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ