2012-10-04 21:51:59
Φωτογραφία για ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ : ευχαριστω τον ολυμπιακο
Ο προπονητής της ΑΕΝΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, δήλωσε πως η ομάδα του προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική αλλά πλέον η προσοχή τους στρέφεται στο πρωτάθλημα της Α2.

Ο τεχνικός της Κηφισιάς, συνεχάρη τους παίκτες του ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό μπάσκετ.

"Η σημερινή ήταν μια ονειρική μέρα για την ομάδα μας. Βρεθήκαμε αντίπαλοι με τον Ολυμπιακό, τον Ολυμπιακό τον Πρωταθλητή Ελλάδας και Ευρώπης. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Τα παιχνίδια του Κυπέλλου τα είχαμε δει ως ματς προετοιμασίας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό που σεβάστηκε τον εαυτό του και έπαιξε 100% με ενέργεια και συγκέντρωση και σεβάστηκαν και εμάς με αυτό τον τρόπο. Προσπαθήσαμε να φανούμε ανταγωνιστικοί, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε δυνάμεις. Δεν καταφέραμε μετά να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση, λόγω της καλής άμυνας του Ολυμπιακού. Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, άνοιξε μετά η διαφορά και όλα τελείωσαν. Και πάλι συγχαρητήρια στα παιδιά. Πλέον κοιτάμε τα ματς της Α2. Στόχος, όπως και ο αρχηγός Δημήτρης Μενουδάκος, του χρόνου να επισκεπτόμαστε έδρες όπως το ΣΕΦ, το ΟΑΚΑ, η Νέα Σμύρνη.


Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό και ειδικά στον κόουτς, ο οποίος πήρε την ευκαιρία που άξιζε και πήγε βήμα-βήμα ως εδώ. Του εύχομαι να πάνε όλα καλά. Πρώτα από όλα καλή τύχη στον κόουτς Μπαρτζώκα. Το έργο του θα είναι πολύ δύσκολο. Και θα ήθελα τα κριτήρια των δημοσιογράφων να είναι ανάλογα", είπε αρχικά.

Όσο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό μπάσκετ, δήλωσε:

"Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός για την όλη κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό μπάσκετ. Δεν του προσφέρουν όσα προσφέρει εκείνο. Εμείς δεν είμαστε αρμόδιοι γι' αυτό. Αλλά είναι πολύ άσχημο αυτό που συμβαίνει. Ειδικά για τις ομάδες που έχουν πολύ μεγάλους στόχους, αυτό είναι πολύ άσχημο γιατί έχουν κάνει έναν συγκεκριμένο προγραμματισμό".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ