2012-10-07 11:32:31
Φωτογραφία για ΦΟΥΛ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 6 ΣΤΑ 6 Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Επιστροφή στις εγχώριες διοργανώσεις για τον Ολυμπιακό με το αποψινό ματς κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης να αντιμετωπίζεται ως ευκαιρία να συνδυάσει ο Θρύλος νίκη και καλό ποδόσφαιρο (20:30, Novasports 1).

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν απέναντι στους Αρκάδες να κάνουν το «έξι στα έξι» και παράλληλα να αυξήσουν τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ο μόνος που δείχνει ικανός να τον απειλήσει αυτή τη στιγμή.

Οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, με το οποίο θα φτάσουν πιο κοντά στην κατάκτηση του 40ου πρωταθλήματος χωρίς να χάσουν κάποιο παιχνίδι.

Στήριγμα σε αυτή την προσπάθεια των ερυθρόλευκων θα είναι ο κόσμος τους που θα βρεθεί στο "Γ. Καραϊσκάκης" και θα αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας.

Όσον αφορά τα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, φαίνεται ότι ετοιμάζει τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα που προηγήθηκε με την Άρσεναλ για το Champions League.


Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κάρολ. Μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά - θα είναι οι Τοροσίδης, Κοντρέρας, Σιόβας και Χολέμπας. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μοντέστο, ενώ δίπλα του θα είναι ο Ιμπαγάσα και ο Μανιάτης (ή Μασάντο).

Αν τελικά αγωνιστεί ο διεθνής χαφ, τότε ο Πορτογάλος θα παίξει στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Επίσης, αν ο Ζαρντίμ έχει το δίλλημα για το δίδυμο Τζιμπούρ ή Μήτρογλου. Ωστόσο, το πιο πιθανό είναι τη γραμμή κρούσης των ερυθρόλευκων να αποτελέσουν οι Μασάντο, Τζιμπούρ και Αμπντούν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Μανωλάς, Γκρέκο, Τάτος, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Μήτρογλου και Πάντελιτς.

Εκτός έμειναν Ντιακιτέ, Φέισα, Παπάζογλου, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Ζαραδούκας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ