2012-10-14 18:12:04
Φωτογραφία για ΓΚΕΤΣΕΒΙΤΣΙΟΥΣ : ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ
Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους μίλησε σε ΜΜΕ της Λιθουανίας, επισημαίνοντας πως η προετοιμασία των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης ήταν πολύ καλή, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο κλήσης του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Ο σουτέρ του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στον αγώνα με την Ζαλγκίρις Κάνουνας την οποία αντιμετώπισαν οι ερυθρόλευκοι σε φιλικό.

Για τον Ολυμπιακό φέτος σχολίασε: "Θέλουμε να κερδίσουμε όσο περισσότερο παιχνίδια γίνεται. Η προετοιμασία μας ενόψει της νέας σεζόν ήταν πραγματικά πολύ καλή και παίξαμε ωραίο μπάσκετ. Δεν έχουμε γίνει όμως ματαιόδοξοι σαν ομάδα. Έχουμε καταλάβει, και το ξέρουμε, πως επειδή κερδίσαμε τίτλους πέρσι, δεν σημαίνει πως φέτος μπορούμε να κάνουμε ό,τι θέλουμε. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε το ίδιο καλά ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας".

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πως είδε την λιθουανική Ζαλγκίρις, την οποία αντιμετώπισε με τον Ολυμπιακό: "Οι παίκτες της Ζαλγκίρις κόντρα σε εμάς έπαιξαν χειρότερα σε σχέση με το πως έπαιξαν κόντρα στηΝ ΤΣΣΚΑ
. Είναι φανερό, πάντως, πως η Ζαλγκίρις παίζει παραγωγικό μπάσκετ και ο προπονητής συχνά αλλάζει παίκτες. Η ποιότητα παιχνιδιού της Ζαλγκίρις είναι η καλύτερη από όσο την θυμάμαι τα τελευταία χρόνια. Έχει παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό η παρουσία του προπονητή της. Φαίνεται πως είναι ομάδα του προπονητή και παίζει πολύ καλύτερα".

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην εθνική Λιθουανίας, τόνισε: "Αναμένω να με καλέσουν στην Εθνική. Μακάρι να γίνει αυτό και αν συμβεί τότε θα έρθω".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ