2012-10-16 09:12:02
Φωτογραφία για Τρίκαλα: Αναζήτηση θησαυρού Αλή Πασά πράξη 4η - τι λέει ο χρυσοθήρας
Βαγγέλης Δήμας χρυσοθήρας: «Θα στρώσω τον κ…ο μου εδώ, μέχρι που να βρω τον θησαυρό, όσες φορές και αν σκάψω…»,   δηλώνει ο επίδοξος και επίμονος χρυσοθήρας κ. Βαγγέλης Δήμας.

Ο χρυσοθήρας, που ως γνωστό έχει πραγματοποιήσει 3 φορές ανασκαφές, στην περιοχή ανάμεσα στην Θεόπετρα και τους Αγίους Θεοδώρους Καλαμπάκας, εξηγεί στο αποκλειστικό βίντεο που θα δείτε, τους λόγους που... στις 3 προηγούμενες φορές, δεν βρέθηκε ο αμύθητος θησαυρός. Την περασμένη βδομάδα, το αίτημά του για νέες ανασκαφές, για την ανεύρεση του θησαυρού, εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία από το δημοτικό συμβούλιο Καλαμπάκας και μετά από το λίγο μπέρδεμα της γραφειοκρατίας, σύντομα θα αρχίσει τις ανασκαφές για 4η φορά!

Ο κ. Δήμας μετά και την 3η τελευταία αποτυχία ανεύρεσης του θησαυρού, μάλιστα σε χώρο που αγοράστηκε από τον ίδιο, δέχθηκε σκληρή κριτική από πολλούς και αυτό επισημάνθηκε  στην χθεσινή συνέντευξη.


Το νέο σημείο των ανασκαφών, βρίσκεται μόλις 20 μέτρα μακριά από την αρχική γεώτρηση, όπως θα δείτε και στο βίντεο.

Ο χρυσοθήρας δηλώνει πως αυτή την φορά, δεν θα γίνουν τεχνικά λάθη και πως ο θησαυρός θα είναι σύντομα στην επιφάνεια. Μόνο που καθυστερούμε πολύ λέει και πως αυτόν τον θησαυρό τον έχει ανάγκη πάρα πολύ η Ελλάδα!

Για πρώτη φορά ο χρυσοθήρας έδειξε μπροστά στην κάμερα έναν παλιό χάρτη, όπου δείχνει διάφορα χαρακτηριστικά σημεία για το που βρίσκεται ο θησαυρός. Επίσης, άφησε υπονοούμενα πως οι κρατικές υπηρεσίες γνωρίζουν πράγματα για τον αμύθητο θησαυρό και γι’ αυτό του δίνουν την απαιτούμενη άδεια ανασκαφών.

Τέλος ο κ. Δήμας δηλώνει πως δεν θα φύγει από την περιοχή, όσες φορές κι αν αποτύχει, αφού ξέρει τι έχει από κάτω.

http://www.trikalaola.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ