2012-10-16 12:19:09
Φωτογραφία για Θρίλερ η αυτοκτονία του άντρα στο κατάστρωμα του πλοίου Έλυρος
Σε θρίλερ εξελίσσεται η αυτοκτονία ενός άντρα στο κατάστρωμα του ΕΛ/ΟΓ πλοίου "Έλυρος" καθώς οι αρχές δεν έχουν το παραμικρό στοιχείο για την ταυτότητά του. 

Ο άντρας, ηλικίας 50 - 55 ετών, δεν είχε μαζί του κανένα στοιχείο ταυτότητας, ούτε καν το εισιτήριο του πλοίου κάτι που έχει προβληματίσει τις λιμενικές αρχές καθώς - προς το παρόν - οι έρευνες κινούνται στο "σκοτάδι".

Τα ξημερώματα μόλις βρέθηκε η σορός του άντρα, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές αρχές και όταν το πλοίο έδεσε στο λιμάνι, άντρες του Λιμεναρχείου Σούδας ανέβηκαν στο πλοίο, ενώ εκεί έσπευσε και ο ιατροδικαστής κ.Σταμάτης Μπελιβάνης προκειμένου να διενεργήσει αυτοψία,καθώς έπρεπε να ερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της εγκληματικής ενέργειας.

Όπως διαπιστώθηκε, ο άντρας, τα στοιχεία του οποίου προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά,κάποια στιγμή και ενώ το πλοίο ήταν εν πλώ, βγήκε στο κατάστρωμα, και πήγε σε σημείο όπου είναι σωσίβιες λέμβοι, κοντά στο κιγκλίδωμα προς την πλευρά της θάλασσας.

Σύμφωνα με τις έως τώρα ενδείξεις της αυτοψίας, εκεί, έβγαλε μια καραμπίνα από το σακίδιο του,στερέωσε το κοντάκι στα κάγκελα και βάζοντας την κάννη στο στόμα του, πάτησε την σκανδάλη.

Το όπλο δεν βρέθηκε, καθώς εκτιμάται πως την στιγμή της εκπυρσοκρότησης εκτινάχτηκε και έπεσε στην θάλασσα, ενώ η νεκροψία - νεκροτομή απο την οποία αναμένεται να υπάρξουν σαφέστερες απαντήσεις στα ερωτήματα που υπάρχουν αναμένεται να διεξαχθεί αύριο.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ