2012-10-16 14:20:05
Φωτογραφία για Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι Χώματος - Μοναδικό θέαμα στον Κόρινθο
Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο πραγματοποιήθηκε το 16ο ράλι Κορίνθου που είχε επίκεντρο το Λουτράκι και προσμετρούσε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα χωμάτινων ράλι.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές συναντήσεις, τα κορυφαία πληρώματα έδωσαν την προτελευταία «μάχη» στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου, χαρίζοντας μοναδικό θέαμα στους θεατές που έδωσαν δυναμικό παρών και στις τρεις ειδικές διαδρομές.

Η νίκη πέρασε στα χέρια του Λάμπρου Αθανασούλα και ακολούθησε ο Γρηγόρης Νιώρας. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Θέμης Χαλκιάς και Λεωνίδας Μαχαίρας που αν και είχαν να εμφανιστούν σε αγώνα σχεδόν δύο χρόνια κατάφεραν να πετύχουν μοναδικούς χρόνους. Το Mitsubishi EVO 8 αποδείχτηκε σκληρό καρύδι ενώ, η εμπειρία σε συνδυασμό με την αξιοπιστία έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι, σε αυτό τον αγώνα, το πλήρωμα της «Χαλκιάς Racing» είχε την υποστήριξη των εταιρειών, KCP group, ποδήλατα Cannondale, LeasePlan και Profarm.

«Η επανεμφάνισή μας μετά από τόσο καιρό ήταν εξαιρετική. Ήταν ένας πολύ καλός αγώνας τον οποίο ευχαριστηθήκαμε. Το αυτοκίνητο αποδείχτηκε αξιόπιστο και η 3η θέση δικαιώνει τις προσπάθειές μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο οδηγός του Mitsubishi EVO 8, Θέμης Χαλκιάς, που κατάφερε να ανέβει στο βάθρο των νικητών.

Ο επόμενος αγώνας που είναι και ο τελευταίος για τη φετινή αγωνιστική χρονιά θα διεξαχθεί στις 3-4 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του Ιστορικού Ράλι Ακρόπολις.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ