2012-10-30 08:11:03
Φωτογραφία για Εβδομάδα για την κοινωνική οικονομία και τον εθελοντισμό σε Πάτρα, Αίγιο, Ναυπακτία
Στις υποδομές και τις κοινωνικές δομές που λειτουργούν στην Αιγιάλεια, στην Πάτρα και στη Ναυπακτία ξεναγήθηκαν την προηγουμένη εβδομάδα σαράντα Ευρωπαίοι και μη εταίροι μας από Ιρλανδία, Πολωνία, Ιταλία και Αλβανία, οι οποίοι διέμειναν για μια εβδομάδα στην περιοχή συμμετέχοντας σε ημερίδες για την κοινωνική οικονομία και τον εθελοντισμό που διοργανώθηκαν από την ERFC (European Regional Framework For Co-operation) στο πλαίσιο του αντίστοιχου Ευρωπαϊκού προγράμματος.

Οι εταίροι μας, οι οποίοι εκπροσωπούσαν οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης και εθελοντικές οργανώσεις είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες με τους αντιστοίχους εκπροσώπους φορέων και οργανισμών τοπικής και εθνικής εμβέλειας, να γνωριστούν και να θέσουν βάσεις για περαιτέρω συνεργασίες και ανταλλαγές.

Μέσω των τριών αυτών συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή μας θεωρούμε ότι ξεκίνησε ένας γόνιμος διάλογος και συνεργασία σε διαπεριφερειακό επίπεδο μεταξύ ομολόγων συντελεστών της κοινωνικής οικονομίας. Έλληνες και ξένοι φορείς ξεκινούν εργασία με την χρήση νέων τεχνολογιών επικοινωνίας άμεσα στη βάση των ιδεών που ανταλλάχτηκαν.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ