2012-10-30 19:20:52
Φωτογραφία για ΝΕΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, 16 & 21/10/2012.
Στην Ελλάδα συνεχίζονται οι καταγραφές άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων με αμείωτο ρυθμό, μετά το πέρας της βροχής των Ωριωνιδών, που τα περισσότερα περιστατικά θα μπορούσαν να είχαν σχέση με το φαινόμενο των διάττοντων αστέρων εκείνων των ημερών.

Στις 16 Οκτωβρίου, γύρω στις 22:00 το βράδυ, η Μαρία ανέφερε στην ιστοσελίδα ΕΡΕΝΖΩ ένα παράξενο φως από την περιοχή της Καστέλας στον Πειραιά. Συγκεκριμένα περιέγραψε: ''Βρισκόμουν στην περιοχή της Καστέλας στο μπαλκόνι μιας φίλης κοιτάζοντας προς την θάλασσα, όταν είδαμε ξαφνικά ένα πολύ μεγάλο αντικείμενο, γύρω στα 300 περίπου μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Όπως ήταν φυσικό μείναμε άφωνες και προσπαθούσαμε να καταλάβουμε τι είναι αυτό που βλέπουμε. Ήταν στρογγυλό, περίπου στο μέγεθος ενός γηπέδου τένις, και άλλαζε συνεχώς χρώματα κόκκινο, πράσινο και μπλε. Έμεινε σταθερό σε εκείνο το ύψος για περίπου 1 με 2 λεπτά, και μετά


άρχισε να κάνει αργή κάθοδο προς την θάλασσα σταματώντας ξανά αρκετά μέτρα πάνω από την επιφάνεια όπου στάθηκε για πολύ λίγο και μετά με μια απότομη κίνηση χάθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς τα κάτω σαν να βυθίστηκε στο νερό. Τριγύρω υπήρχαν πολλοί ψαράδες για νυχτερινό ψάρεμα οι οποίοι σίγουρα το είδαν και φαντάζομαι ακόμα καλύτερα από μας. Ευτυχώς προλάβαμε να το φωτογραφήσουμε.''

Στις 21 Οκτωβρίου, φωτογραφήθηκαν ακόμα δύο παράξενα αντικείμενα, το ένα στη Πάτρα και το άλλο στη Ρόδο.

Μάλιστα το ΑΤΙΑ της Πάτρας, αναφέρθηκε στη τοπική εφημερίδα ''Ρεπόρτερ'' της Αχαΐας με τίτλο ''Είδαν UFO στα Ζαρουχλέικα!''. Το ρεπορτάζ μιλούσε για αρκετούς θαμώνες internet cafe στη περιοχή να βλέπουν το ΑΤΙΑ να ίπταται στον ουρανό, όχι μία, αλλά δύο φορές! Το περιστατικό συνέβη κοντά στην έκθεση επίπλων Μπάρλου στα Ζαρουχλέϊκα και όσοι το είδαν ορκίζονταν πως δεν ήταν ούτε οφθαλμαπάτη, ούτε αεροπλάνο, ούτε κάτι που θα μπορούσε να εξηγηθεί.

Όσο για το άλλο αντικείμενο στη Ρόδο, στο βίντεο που κατέβασαν οι μάρτυρες στο YouTube φαίνεται καθαρά ότι το φλεγόμενο αντικείμενο δεν είναι μετεωρίτης γιατί αν και έχει όλα τα χαρακτηριστικά... παραμένει ακίνητο στον ουρανό!

ΝΕΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ 6/10 ΕΩΣ 12/10/2012.

Αν σας άρεσε το θέμα κάντε ένα "Like" και κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...! ΠΗΓΗ
aneksigita-fainomena
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ