2012-10-30 19:20:03
Φωτογραφία για Να σταματήσει να προκαλεί η κ. Ρεπούση, ζητά αναγνώστης
Θα ηθελα να καταθεσω τους προβληματισμους μου και συγκεκριμενα να ρωτησω τι ακριβως επιδιωκουν. Μας εχουν φτασει στην απογνωση, παραμιλαμε, αυτοκτονουμε και δεν "τρεχει καστανο" κατα την λαϊκη ρηση για δαυτους. Τοση αδοαφορια, τοσο ψεμα τοση υποκρισια και ο κοσμακης απλα σχεδιαζει το αναγλυφο των οπισθιων του στους καναπεδες.

Ομως μεσα στη μιζερια που μας οδηγησαν στον πονο και την ανεχεια στα οποια στωικά υπομενουμε, ας σταματήσουν μερικοι-κες και να μην μας φτανουν στα ακρα με τις ελεεινες τους ιδεες και προ παντων να μη μας βριζουν τα ιερα και τα οσια μας, την παραδοση και την ιστορια μας. Ας πιστευουν οτι θελουν -δημοκρατικο δικαιωμα τους ειναι- αλλα να μην προκαλουν αισθηματα του λαου που θα γυρισουν μπουμερανκ απεναντι τους.Ετσι και για την εν λογω "κυρια" εχω να πω τουτο.. Να σταματησει να προκαλει, ας πιστευει ο,τι θελει, αλλα να σταματησει. Απλα να ξερει οτι εχει ο καιρος γυρισματα και πολυ συντομα θα τα δουμε
. Η ιστορια του Έλληνα ειναι γραμμενη με αιμα με πονο με προσφυγια και με το θρησκευτικο του αισθημα να τον οδηγει παντα και παντου. Αναλογιζομαι βεβαια οτι στο εν λογω θηλυκο πως κατι αλλο συμβαινει και εξαπολυει τετοιο μενος απεναντι στην πατριδα μου γιατι μαλλον στη ταυτοτητα της μπορει να λεγεται ελληνιδα υπηκοος. Δεν με ενδιαφερει. Αυτο που με εξοργιζει ειναι οτι προσβαλει κατ'εξακολουθηση τους προγονους μου, το θρησκευτικο μου συναισθημα, την ιστορια της πατριδας μου. Για αλλη μια φορα λοιπον θα επαναλαβω,να σταματησει!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ