2012-11-03 11:20:43
Φωτογραφία για Βαθμολογική ανάταση
Η βελτίωση της βαθμολογικής του θέσης είναι ο επόμενος στόχος του Άρης, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό έχει δείξει πολύ καλά δείγματα. 

Οι «κίτρινοι» θέλουν να ξεκολλήσουν από τα χαμηλά πατώματα της βαθμολογίας και για αυτό τον λόγο θέλουν να κάνουν το απόλυτο στους αγώνες που ακολουθούν.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν στα παιχνίδια με Βέροια, Λεβαδειακό, ΠΑΣ Γιάννινα και Πανθρακικό να αποδείξουν ότι άξιζαν κάτι καλύτερο κόντρα στους «αιώνιους» αντιπάλους. Το τεχνικό δίδυμο της ομάδας κρατάει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές για να μην πάρουν τα μυαλά τους αέρα, αφού γνωρίζουν την κρισιμότητα των αγώνων που ακολουθούν.

«Τα ματς που ακολουθούν είναι πιο δύσκολα από τον αγώνα που δώσαμε με τον Ολυμπιακό, διότι θα κληθούμε να διαφοροποιήσουμε την τακτική μας και θα έχουμε εμείς τον τίτλο του φαβορί. Χρειάζεται, όμως, να δείξουμε την ίδια διάθεση και να καταβάλλουμε την ίδια προσπάθεια ώστε να μαζέψουμε βαθμούς και να διώξουμε το άγχος των τελευταίων θέσεων», είπαν οι δύο προπονητές στους παίκτες πριν από την προπόνηση.


Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κώστας Καζναφέρης θα κρίνει την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Άρης απέναντι στη Βέροια. Ο 25χρονος παίκτης έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα, όμως σήμερα θα προσπαθήσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Αν τα καταφέρει, τότε θα είναι αυτός που θα καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της άμυνας που αφήνει η απουσία του τιμωρημένου Ψυχογιού. Πάντως, οι Πασσιαλής και Μπουγιουκλής δοκίμασαν τον τον Μπάμπη Οικονομόπουλο στο δεξί άκρο και τον Σουνά στον άξονα, αφού θέλουν ένα πιο επιθετικό χαφ απέναντι στη «βασίλισσα του Βορρά».
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ