2012-11-03 20:30:06
Φωτογραφία για ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗ SHOWBIZ Μαστροποί προωθούν μοντέλα και τηλεπερσόνες
Μοντέλα και TV περσόνες έχουν καταφέρει να εντοπίσουν οι αρχές στους σκοτεινούς και δαιδαλώδεις διαδρόμους αδίστακτου διαδικτυακού κυκλώματος μαστροπείας.

Η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται στα ίχνη των υπεύθυνων ιστοσελίδας που προωθεί γνωστές Ελληνίδες, τις οποίες ευκατάστατοι άνδρες από όλη την Ευρώπη μπορούν να "παραγγείλουν" με ένα κλικ στον Ίντερνετ για μια οργιώδη βραδιά!

Για να μπει κάποιος σε αυτήν την σελίδα θα πρέπει να γίνει μέλος πληρώνοντας ένα μεγάλο χρηματικό ποσό με πιστωτική κάρτα. Ο ενδιαφερόμενος μπορούσε άμεσα να επικοινωνήσει με το μοντέλο από την Ελλάδα και να έχει μια αρχική ηλεκτρονική συνομιλία μαζί του, πληρώνοντας πάντα κάποιο ποσό... Και αυτό γιατί η κοπέλα έπρεπε να δείξει τα προσόντα της για να πείσει τον πελάτη να έρθουν σε επαφή και τετ α τετ "Όταν αποκαλυφθεί το κύκλωμα, πολλοί επώνυμοι και μη θα πέσουν από τα... σύννεφα", λέει με νόημα στην "Espresso" άνθρωπος ο οποίος είναι σε θέση να γνωρίζει άριστα τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Στα χέρια των αστυνομικών είναι τέσσερα συγκεκριμένα ταξίδια που πραγματοποίησαν μοντέλα από την Ελλάδα. Τα δύο μάλιστα έγιναν στο Μονακό.

Τα μοντέλα βέβαια εκτός από το εξωτερικό προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και ε  ντός συνόρων...
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ