2012-11-16 13:36:45
Φωτογραφία για Φέτελ: Έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο από την αρχή της σεζόν
Μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν ο Σεμπάστιαν Φέτελ, ενόψει του γκραν πρι στην... πίστα «Circuit Of The Americas».

Ο γερμανός πιλότος της Red Bull τόνισε πως θα είναι απίστευτο να πανηγυρίσει το τρίτο συνεχόμενο παγκόσμιο τίτλο του, ενώ σχετικά με την πίστα συμπλήρωσε πως δεν είναι η πρώτη φορά που θα τρέξουν σε ένα καινούριο σιρκουί.

«Θα είναι φανταστικό. Είναι μία πολύ μεγάλη χρονιά και αρκετά δύσκολη. 

Με πολλά σκαμπανεβάσματα για όλους τους πιλότους.

Αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση, διαφορετική από τις προηγούμενες σεζόν. Έχουμε μάθει πολλά και φέτος έχουμε κάνει λιγότερα λάθη.

Έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό μονοθέσιο από την αρχή της σεζόν, ίσως κάποιες στιγμές δεν ήταν αρκετά καλό, ωστόσο μπορούσαμε με αυτό να παίρνουμε βαθμούς», ήταν τα λόγια του Γερμανού, ο οποίος στη συνέχεια:

«Όπως συνήθως θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα τρέξουμε σε μία καινούρια πίστα, έχουμε αντιμετωπίσει την ίδια πρόκληση και άλλες φορές. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και το πιο σημαντικό είναι να βρούμε ρυθμό, να έχουμε μία καλή εκκίνηση και να συνεχίσουμε από αυτό», πρόσθεσε.
sport-fm
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ