2012-11-19 09:12:06
Φωτογραφία για Καθημερινά στον ΑΝΤ1 με τη Μαρί Κυριακού η εκπομπή Με Αγάπη
Πράξεις αγάπης, στήριξης και βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, άλλη μια εβδομάδα έρχονται σε πρώτο πλάνο με τη... Μαρί Κυριακού και την εκπομπή Με Αγάπη.

Τη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου γνωρίζουμε τον «Οδηγό Αλληλεγγύης» και μαθαίνουμε πώς μπορούμε να ενισχύσουμε τους ανθρώπους που υποφέρουν, αλλά και με ποιους τρόπους έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τη ζωή τους λίγο καλύτερη.

Για τη στήριξη των γυναικών που έχουν πέσει θύματα βίας και πολλές φορές δεν τολμούν να το καταγγείλουν, θα πληροφορηθούμε την Τρίτη 20 Νοεμβρίου, ενώ για την Ομάδα Εθελοντών Ηρακλείου Αττικής, θα μας ενημερώσει η Μαρί Κυριακού την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου.

Η Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος στηρίζει έμπρακτα τα όνειρα των νέων με ταλέντο και τους δίνει την ευκαιρία να ακολουθήσουν τον κλάδο των θεατρικών σπουδών, ακόμα κι αν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα. Περισσότερα θα μάθουμε την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου.

Πλησιάζει ο Δεκέμβριος και μαζί του οι γιορτές. Οι φιλανθρωπικές οργανώσεις, τα Ιδρύματα και τα Σωματεία, έχουν ήδη οργανώσει τα Χριστουγεννιάτικα Bazaar. Η εκπομπή μας τα παρουσιάζει την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και μας δίνει πολλές ιδέες για όμορφα δώρα αγάπης.
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ