2012-11-24 10:03:03
Φωτογραφία για Ιδιοκτήτης και εργαζόμενοι τσίρκου κακοποιούσαν βάναυσα ελέφαντα! Δείτε το σοκαριστικό βίντεο…
Ο Bobby Roberts και η γυναίκα του, Moira, πρόσφατα έκατσαν στο σκαμνί με τη κατηγορία πως κακοποιούν έναν ελέφαντα, ονόματι Anne!

Όπως ήταν φυσικό το ζευγάρι και ιδιοκτήτες του τσίρκου, αρνήθηκαν τις κατηγορίες και είπαν πως όλα αυτά είναι ψέματα. Ωστόσο αυτοί δεν είχαν υπολογίσει σε κάτι πολύ σημαντικό! Στο γεγονός πως οι «Υπερασπιστές των Ζώων Διεθνώς» είχαν τοποθετήσει κάμερα και είχαν αποδείξεις για την φρικιαστική μεταχείριση του ζώου! Μάλιστα όταν το ζευγάρι είδε το βίντεο, είπε πως όλα αυτά γίνονταν εν άγνοια του!

Τι έδειχνε όμως στο συγκεκριμένο βίντεο… Έδειχνε κάποια ανθρωπόμορφα τέρατα να χτυπούν με όλη τους τη δύναμη με μπουνιές, με κλωτσιές και να βαράνε με τσουγκράνα και να τρυπάνε στη κοιλιά το άτυχο ζωάκι! Και αυτό ανήμπορο να αντιδράσει, δεχόταν τα χτυπήματα… Σαν να μην έφτανε όμως αυτό, η Anne κρατιόταν έγκλειστη και αλυσοδεμένη επί 24ωρα. Οι αλυσίδες έβγαιναν μόνο μία φορά την εβδομάδα προκειμένου να τις βάλουν στο άλλο πόδι.


Ωστόσο το δικαστήριο προχθές έληξε και η απόφαση που βγήκε ήταν πως οι ιδιοκτήτες του τσίρκου είναι ένοχοι! Βέβαια μετά το τέλος του δικαστηρίου οι δύο τους έφυγαν, καθώς η… «τεράστια» καταδίκη τους ήταν περιοριστικά μέτρα! Αυτοί οι άνθρωποι άφηναν να φέρονται σε ένα πλάσμα που έχει ψυχή, με ανελέητο τρόπο και όμως θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι!

Τι σημαίνει όμως αυτή η απόφαση του δικαστηρίου; Πως και οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες τσίρκου που συμπεριφέρονται κατά αυτό τον τρόπο στα ζωάκια, δεν έχουν τίποτα να φοβούνται, καθώς ξέρουν πως και να τους πιάσουν, θα συνεχίσουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι, όπως δηλαδή έγινε και σε αυτή τη περίπτωση!

Από κει και πέρα, υπεύθυνος για το όλο σκηνικό θεωρείται ο ιπποκόμος του τσίρκου, Nicolai Nitu, ο οποίος όμως μάλλον έχει διαφύγει προς τη γενέτειρα του, Ρουμανία! Σύμφωνα μάλιστα με το δικαστή, ο Bobby Roberts στο βίντεο δεν φαίνεται να βρίσκεται μπροστά όταν η Anne δέχεται τα χτυπήματα, παρά μόνον όταν ήταν δεμένη με αλυσίδες! Πάντως όπως και να έχει, ένα ζώο με ψυχή τυραννιόταν και κανένας δεν θα πληρώσει για αυτά τα αίσχη!

Παρακάτω ακολουθεί το πολύ σκληρό βίντεο, στο οποίο φαίνονται όλα όσα πέρασε η Anne Όσον αφορά τώρα την Anne, αυτή πλέον ζει στο Longleat safari park που βρίσκεται στο Wiltshire! Και όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, η 60χρονη περνάει μερικές ευτυχισμένες στιγμές, μακριά από τα μαρτύρια του παρελθόντος!

Παρακάτω ακολουθούν οι φωτογραφίες του Bobby Roberts και της γυναίκας του, Moira
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνταγή της Ημέρας!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνταγή της Ημέρας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ